Bebek Cesedi!

Ergani'de mezarlıkta 4 aylık bir bebeğe ait ceset bulundu. Bebeği mezarlığa bırakanların peşine düşen polis, kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Haberler 12.01.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn Ergani ilçesindeki mezarlkta, kanl bir poet içerisinde 4 aylk erkek bebek cesedi bulundu. Bebein cansz bedeni, otopsi için Ergani Devlet Hastanesine götürüldü.

Ergani ile çermik ilçeleri yolu üzerindeki mezarla bugün gidenler, kanl bir poet buldu. ki mezar arasna atlan poeti inceleyenler, içerisindeki bebek cesedini fark edince durumu polise bildirdi. Mezarla gelen Ergani lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, bölgeyi güvenlik eridi ile çevirdi.

BEBEK CESED BULUNDU

Olay Yeri nceleme Büro Amirlii ekibi, mezarlkta ve bebek cesedi üzerinde incelemelerde bulundu. Ergani Adliyesinden gelen Cumhuriyet savcs olayla ilgili bilgi alrken, cesedin ilk belirlemelere göre, 4 aylk erkek bebee ait olduu tespit edildi. Bebein cansz bedeni, olay yerindeki incelemen ardndan bir karton kutuya konularak Ergani Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Polis ekipleri, bebei mezarla brakan kii ya da kiileri tespit etmek için çevredeki güvenlik kamera kaytlarn incelemeye ald.

Ana Sayfaya Git