Bekçi şehit!

Batman'da hırsızlık şüphelisini yakalamak isteyen ekibe ateş açıldı: 1 şehit, 1 yaralı

Haberler 01.01.2022 - 01:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda, hrszlk suçundan aranan üpheliyi yakalamak isteyen karakol ekibine düzenlenen silahl saldrda 1 bekçi ehit oldu, 1 polis memuru yaraland. Ate açan üphelinin kardei ise yaral olarak yakaland.

Olay, akam saatlerinde Huzur Mahallesinde meydana geldi. Hrszlk suçundan aranan bir üphelinin adresini belirleyen polis ekipleri, operasyon düzenledi. Hrszlk üphelisinin kardei, ekiplere silahla ate açt. Ekiplerin de karlk vermesiyle çkan çatmada 1 polis, 1 bekçi ve üphelinin kardei yaraland.

Polis ekiplerinin telsizle haber vermesi üzerine olay yerine özel harekat ve salk ekipleri sevk edildi. Yaral polis ve bekçi, salk ekiplerince olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan Batman Devlet Hastanesine kaldrld. Olayda yaralanan üphelinin kardei de hastaneye götürüldü. Hastaneye kaldrlan ve durumu ar olan bekçi, yaplan tüm müdahaleye ramen ehit oldu. Yaral polis memuru ve üphelinin kardeinin ise tedavisinin devam ettii örenildi.

EMNYET MÜDÜRÜ OLAY YERNDE NCELEME YAPTI

l Emniyet Müdürü Körolu Kraç da olay yerinde incelemelerde bulundu. Kraç, gazetecilere yapt açklamada, bir karakol ekibinin mukavemetle karlatn belirterek, firari zanlnn kardeinin silah kullandn söyledi. Kraç, Silah kullanan yaral da hastanede. Arkadalarn almaya geldii ahs firar etmiti. Onu tekrar aldk. Adi bir olay, almaya gittikleri ahs hrsz dedi.

Ana Sayfaya Git