Belediye 2 yeni cenaze taşıma aracı aldı

Batman nüfusunun her geçen gün artması ve il içi-il dışı cenaze nakli gereksiniminin büyümesi nedeniyle Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, 2 yeni cenaze taşıma aracını daha bünyesine kattı. Mevcut araçların talebi karşılayamaz olması üzerine harekete geçen Mezarlıklar Müdürlüğü, Başkan Vekili Aksoy’un talimatı üzerine satın alınan 2 yeni araç ile filosunu güçlendirmiş oldu. Dört cenazenin aynı anda taşınabileceği donanıma sahip 2 yeni araç yapılan tanıtımla hizmete girdi. Satın alınan araçların tam donanımlı ve klimalı olduğu belirtildi.

Haberler 11.09.2017 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman nüfusunun her geçen gün artmas ve il içi-il d cenaze nakli gereksiniminin büyümesi nedeniyle Belediye Mezarlklar Müdürlüü, 2 yeni cenaze tama aracn daha bünyesine katt. Mevcut araçlarn talebi karlayamaz olmas üzerine harekete geçen Mezarlklar Müdürlüü, Bakan Vekili Aksoyun talimat üzerine satn alnan 2 yeni araç ile filosunu güçlendirmi oldu. Dört cenazenin ayn anda tanabilecei donanma sahip 2 yeni araç yaplan tantmla hizmete girdi. Satn alnan araçlarn tam donanml ve klimal olduu belirtildi.

TALEB KARILAYAMAYINCA

Belediye Hizmet araç filosuna dahil edilen Cenaze Tama ve Nakil Aracnn hem il içi hem de il d nakiller için kullanlabilecek donanmda olduu belirtilirken, Mezarlklar Müdürlüü ekiplerinin günde ortalama 5 cenazenin nakil ve tamasn gerçekletirdii kaydedildi.

Belediye Mezarlklar Müdürlüünde 2 ykama ve 5 adet cenaze tama ve nakil arac olmak üzere toplam 7 araca sahip olduklarn söyleyen Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, Allah bu araçlarn eksikliklerini göstermesin ve Allah aileleri de muhtaç ettirmesin buna. Ama biliyoruz ki Hepimizin nihai gidecei yer orasdr. Bizler bu tam donanml araçlarmzla vereceimiz hizmet ile ailelerimizin acl zamanlarnda, cenazelerinin defin ve nakil ilerinde eziyet ve zahmeti

Ana Sayfaya Git