'Ben şeytanım' diyerek ekmek bıçağıyla saldırdı

Ankara'da Hakkı Ç. isimli kişi durakta otobüs bekleyen 4 kişiye 'ben şeytanım' deyip ekmek bıçağı ile saldırdı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Haberler 10.09.2018 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarann Etimesgut ilçesinde 7 Eylül Cuma sabah meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde ie gitmek için otobüs duranda bekleyen vatandalar, Hakk ç. isimli ahsn bçakl saldrsna urad. Duraktaki vatandalar saa sola kaçrken, Mert K., Hayrullah A. ve ismi belirlenemeyen 2 kii bçak darbeleriyle yaraland.

Hakk ç., yere ylan Mert K. ve Hayrullah A.y bçaklamaya devam etti. çevredeki vatandalar durumu hemen polis ve salk ekiplerine bildirdi. Ksa sürede olay yerine intikal eden salk ekipleri, ar yaralanan Hayrullah A. ile ismi belirlenmeyen 2 kiiyi hastaneye kaldrrken, Mert K.nn olay yerinde hayatn kaybettiini belirledi. Hastaneye kaldrlan Hayrullah A.nn ise yolda tüm müdahalelere ramen kurtarlamad örenildi. Polis ekipleri, saldrgan etkisiz hale getirerek gözaltna ald.

Daha sonra olayn yaand yerde çevre güvenlii alan polis, durumu Olay Yeri nceleme Birimine bildirdi. nceleme ekipleri, olayda kullanlan bçakla birlikte tüm delilleri titizlikle muhafaza altna alarak durumu savcya bildirdi. Savcnn olay yerinde yapt incelemelerin ardndan Mert K.nn cansz bedeni Adli Tp Kurumuna kaldrld. Gözaltna alnan saldrgan Hakk ç., emniyetteki ifadesinin ardndan adliyeye sevk edildi. Hakk ç. çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EYTANIM DEYP SALDIRDI

Olayn görgü tanklarndan esnaf Alim Köse, Oraya gittiimde ölü ve yarallar vard. Orada kanlar görünce bir an korktum. Olay arkadatan örendim. Otobüs duranda bekleyenlere bçakla rastgele saldrm. Saldrgan Sen Müslüman msn? diye sormu. Onlar da Müslümanm deyince saldrm. Orada bir kovalamaca yaanm. Yakalad kiilere bça vurmu. Biri kulübenin orada ölmü. Saldrgan o kiiyi boynundan bçaklayarak öldürmü. Onu öldürdükten sonra dierinin peinden komaya balam. Lambalarn orada dier çocuu tutup bçaklayarak öldürüyor. Ondan sonra polis geldi ve ahs etkisiz hale getirdi. Olay yerinde kelepçeleyip gözaltna aldlar ifadelerini kulland.

Ölen Mert Knn days Eyüp Güne, Olay ilk örendiimizde farkl farkl eyler söylendi. Daha sonra net olarak örendik ki birbirini hiç tanmayan 5 kii otobüs duranda bekliyormu. O srada bir kii yanlarna yaklam ve Sen Müslüman msn? diye sormu. Müslümanm cevabn alnca, Ben eytanm demi ve oradaki insanlara saldrm. Birbirini hiç tanmayan 4 kiiyi bçak darbeleriyle yaralam. Yeenimiz de olay yerinde vefat etti. Dier arkadan da hastaneye giderken yolda öldüünü örendik eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git