Beren Saat ne hale geldi öyle görenler gözlerine inanamıyor

Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu Bodrum'da tatilde. Geçtiğimiz gün sosyal medya da çok konuşulan konu Beren Saat'in yeni dizisi ve partnerinin arış Arduç olduğu iddialarının yayılması olurken, verdiği kilolarda gözlerden kaçmadı.

Haberler 09.07.2017 - 17:39 Son Güncelleme : 09.07.2017 - 18:51

Beren Saat ile ei Kenan Doulu Bodrum’da tatilde. Geçtiimiz gün sosyal medya da çok konuulan konu Beren Saat’in yeni dizisi ve partnerinin ar Arduç olduu iddialarnn yaylmas olurken, verdii kilolarda gözlerden kaçmad. Beren Saat’in adeta Bir deri bir kemik kalm hali, sevenlernce hiç ho karlanmazken, Bodrum tatili ve detaylar da oluturulmaya balad. 

FORMUNU KORUDU

Kenan Doulu ile ei Beren Saat bir teknede görüntülendi. Geçen hafta Göcek koylarnda dolaan çift önceki gün Bodrum-Çökertme’deydi. Çiftin formunu koruduu görüldü Beren Saat’in erkenden uyanp teknede bulunan arkadalarna kahvalt hazrlad ve geçen yaza göre zayflam olduu.görüldü. Ei Kenan Doulu ile ksa bir süre sohbet eden Saat daha sonra serinlemek üzere denize girdi. Kenan Doulu’nun elindeki bo pet ienin denize uçmas üzerine hemen suya giren ve  ieyi alp çöpe atan Beren Saat’in duyarll da gözden kaçmad. Kiraladklar lüks guletle Bodrum Çökertme Koyu’nda görüntülenen yakkl popçu Kenan Doulu ve oyuncu Beren Saat çifti, arkadalaryla tatil sezonunu açt. Beren Saat fiziiyle formunu koruduunu izleyen herkese gösterdi.

YEN PARTNER BARI ARDUÇ

Akam’da yer alan habere göre yeni sezonda nasl bir projeyle sevenlerinin karsna çkaca merak edilen Beren Saat’ten son hamle geldi. lker Kaleli’yle barolü paylaaca “Tren” filminde anlama salayamayan güzel oyuncu, Kerem Deren ve Pnar Bulut’un kaleme ald ‘Gazino’ adl dizisinde rol alacak. ‘Kürk Mantolu Madonna’ isimli sinema filmindeki rolünü Fransz yldz Marion Cotillard’a kaptran oyuncu, yine bir dönem dizisiyle ekranlarda olacak.

Q3 Medya’nn yapmcln üstlendii dizi için sözlemeye imza atan Saat için erkek oyuncu arayna girildi. Birçok oyuncuyla görüen ekibin Bar Arduç’la anlama halinde olduu söylendi. Arduç eer teklifi kabul ederse Beren Saat ile barolü paylaacak.

Merve Boluur dizinin kadrosunda!

Dier taraftan 1960’l yllarn anlatlaca dizi için Merve Boluur’la da anlama imzaland.

Ana Sayfaya Git