Beren Saat'in yeni dizisi (dönemlik) partneri, milyonların sevgilisi Barış Arduç

Beren Saat'in yeni dizisi şekillenirken, Beren Saat'in partnerinin kim olacağı sorusu da merak edildi. Beren Saat'e eşlik edecek olan parnerinin Barış Arduç olduğu olduğu iddiaları geçtiğimiz gün şekillenirken, bu iddiaların taraflarca da doğrulandığı son dakika magazin gündemine oturdu.

Haberler 04.07.2017 - 17:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beren Saatin yeni dizisi ekillenirken, Beren Saatin partnerinin kim olaca sorusu da merak edildi. Beren Saate elik edecek olan parnerinin Bar Arduç olduu olduu iddialar geçtiimiz gün ekillenirken, bu iddialarn taraflarca da doruland son dakika magazin gündemine oturdu.

lker Kaleliyle barolü paylaaca Tren filminde anlama salayamayan güzel oyuncu, Kerem Deren ve Pnar Bulutun kaleme ald Gazino adl dizisinde rol alacak. Kürk Mantolu Madonna isimli sinema filmindeki rolünü Fransz yldz Marion Cotillarda kaptran oyuncu, yine bir dönem dizisiyle ekranlarda olacak. Q3 Medyann yapmcln üstlendii dizi için sözlemeye imza atan Saat için erkek oyuncu arayna girildi. Birçok oyuncuyla görüen ekibin Bar Arduçla anlama halinde olduu söylendi. Arduç eer teklifi kabul ederse Beren Saat ile barolü paylaacak.

MERVE BOLUURDA DZDE

Ünlü oyuncular Saat ve Arduç, Kerem Deren ve Pnar Bulutun senaryosunu yazd Gazino adl dizide rol alacak. 1960l yllarn anlatlaca dizide Merve Boluurun da rol alaca iddia edildi.

ROLÜ KAPTIRMITI

Sabahattin Alinin Kürk Mantolu Madonna kitabndan uyarlanan sinema filminde barol oynayacak isim belli oldu. Beren Saatin oynayaca konuulan Maria Puder rolünü dünyaca ünlü Fransz yldz Marion Cotillard canlandracak. Yapmcln Ay Yapmn üstlendii, senaryosunu Ece Yörençin yazd sinema filmi, bir süre önce barolünde Beren Saatin oynayaca haberleriyle gündeme gelmiti.Ancak Ay Yapm, Hollywoodun ünlü yapm irketi The Weinstein Company ile ibirlii yapt ve irketin de devreye girmesiyle Maria Puder rolü için 41 yandaki Oscarl yldz Marion Cotillarda teklif götürüldü.Kitab okuyup çok seven ve filmde rol almaya scak bakan Cotillard ile önümüzdeki günlerde anlama imzalanacak.Raif Efendi karakterini kimin canlandraca ise merak konusu. The Weinstein Company, son dönemde Lion, Nacbeth, Soutpaw, No Escape, filmelerinin yapmcln üstlendi.Barolde olduu Muhteem Yüzyl Kösemden ayrldktan sonra uzun bir süre setlerden uzak kalan Beren Saat ise yeni bir dizi projesiyle ekrana dönmeye hazrlanyor.

Ana Sayfaya Git