Beşiktaş yolunda bacakları kopan Beşiktaşlıların kimlikleri belli oldu

Süper Toto Ligi'nde Beşiktaş 2016-2017 sezonunun şampiyonu olarak belirlenirken, kutlamalar İstanbul'da boğaz da büyük bir coşku ile kutlandı.. İstanbul'a Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında son dakika tekne kazası yaşandığı açıklandı.

Haberler 03.06.2017 - 18:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Toto Liginde Beikta 2016-2017 sezonunun ampiyonu olarak belirlenirken, kutlamalar stanbulda boaz da büyük bir coku ile kutland.. stanbula Beiktan ampiyonluk kutlamalarnda son dakika tekne kazas yaand açkland. Beiktan maçna giderken teknelerin çarpmas sonucu bacaklar kopan iki kiinin kimlikleri belli oldu.

Spor Toto Süper Lig 2016-17 sezonunun ampiyonu Beikta, kutlamalara stanbul Boaznda balad. 3üncü yldz kutlayan siyah-beyazl taraftarlar; mealeler, bayraklar ve tezahüratlarla stanbul Boaznda renkli görüntüler olutururken, kutlamalar srasnda kaza meydana geldi. Kutlamalara katlan iki teknenin birbiriyle sürttüü, teknenin burnunda bacaklarn sarktarak oturan biri kadn 2 Beikta taraftarnn ar yaraland örenildi.

Bir görgü tan Taner Kamberolu ise 2 tekne birbirine sürttü, çocuun iki baca koptu. Kzn bir baca koptu. Yardmc olduk. Onlar ben tekneden çkardm. Ambulansa koyduk, gönderdik. Kazaya karan teknelerden biri Ortaköy iskelesine getirildi. Teknede kan izleri görülürken, olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor.

KMLKLER BELL OLDU

Beiktan stanbul Boazndaki kutlamalar srasnda 2 teknenin birbiriyle sürtmesi sonucu 2 kii ar yaraland. Kimlii belirlenen taraftarlarn ameliyata alndklar örenildi. Beiktan ampiyonluk kutlamalar srasnda stanbul Boaznda 2 teknenin birbiriyle sürtmesi sonucu biri kadn 2 taraftar ar yaraland. Meydana gelen kazada ar yaralanan 31 yandaki Samet Bakan ile 30 yandaki Özlem Gelgüzelin hastaneye kaldrlarak ameliyata alndklar örenildi. (türkiyegazetesi)

Ana Sayfaya Git