Beylikdüzü'nde lüks villa da can pazarı! 3 yaşındaki çocuk öldü

Beylikdüzü'nde lüks villalarda bulunan bir havuza düşen 3 yaşındaki çocuk öldü. Gürpınar'da lüks bir villada yaşanan olay herkesi kahretti.

Haberler 15.05.2017 - 23:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beylikdüzünde lüks villalarda bulunan bir havuza düen 3 yandaki çocuk öldü. Gürpnarda lüks bir villada yaanan olay herkesi kahretti.

Edinilen bilgilere göre olay Pazar sabah Gürpnarda lüks villalarn bulunduu bir sitede yaand. Site görevlisi olarak çalan Keskinailesinin 3 yandaki çocuklar Emre, annesinin ve babasnn bir anlk dikkatsizliinden faydalanarak evden çkt. Sitenin havuzuna doru ilerleyen minik Emre, suya dütü. Yaklak 10 dakika sonra Emrenin evde olmadn fark eden anne Elmas Keskin ve baba Ergin Keskin, telala aramaya balad. Evin balkonuna çkan abi Emrah Keskin ise bu srada kardeinin havuzda yüzüstü yatmakta olduunu gördü.

Minik Emre, hemen havuzdan çkartld. Evdekilerin ilk müdahalesinin ardndan olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. Youn bakmda tedavi gören minik Emre, bu sabah yaam mücadelesini kaybetti. Emrenin ölümü yaknlarn ve ailesini yasa bodu. Minik Emrenin Adli Tp Kurumundaki ilemlerin ardndan Samsunda topraa verilecei örenildi. Gürpnarda yaanan olay, akllara Zekeriyaköyde komu villann havuzunda boulan Pamir Dikdiki getirdi. 4 Nisan 2014te Zekeriyaköyde yaanan olayda anne ve babas uyurken dar çkan 3,5 yandaki Pamir Dikdik, yan villann havuzunda ölü olarak bulunmutu. Sosyal medyada da yaplan çarlarla, Pamir yüzlerce kii tarafndan aranm, jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri de seferber olmutu. Pamirin ölümünün ardndan stanbul Cumhuriyet Basavcl soruturma balatmt.

(haberler)

Ana Sayfaya Git