Beyoğlu'nda son dakika silahlı saldırı 1 ölü, 2 yaralı

Beyoğlu'nda kutlamadan dönen iki grup arasında çıkan kavga da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Haberler 20.11.2016 - 02:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyolunda Dünya Kasmpaallar Günü kutlamalar sonrasnda 2 grup arasnda kavga çkt. Silahlarn kart kavga da 1 kii hayat kaybtti, 2 kii yaraland.

Olay, saat 19.45 sralarnda Beyolu Piyalepaa Mahallesi Türbe Sokak üzerinde meydana geldi. ddiaya göre, 19-21 Kasm tarihleri arasnda yaplan Dünya Kasmpaallar Günü kutlamalarndan dönen bir grup arasnda henüz bilinmeyen bir nedenle tartma çkt. Ksa sürede kavgaya dönüen tartmada ahslar silahla birbirine 5 el ate etti. Olay sonucunda 3 kii vücudunun çeitli yerlerinden yaraland. çevredeki vatandalarn ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekibi sevk edildi. hbar üzerine olay yerine gelen salk ekipleri yarallardan 2sini ambulansla Okmeydan Eitim ve Aratrma, dier yaral ise ili Hamidiye Etfal Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Ancak vücudunun çeitli yerlerinden yaralanan ve mobilyac olduu örenilen Cengiz Alper (45), kaldrld hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti.

Öte yandan, polis ekipleri, olay yerini güvenlik eridi çekerek kapatt. Olay yeri inceleme ekipleri de alanda çalma yaparak delil toplad. ncelemenin ardndan ekipler kovanlar delil poetine koyarak, çevredeki vatandalarn ifadelerine bavurdu.

Ana Sayfaya Git