Bilanco ağır

Kurban Bayramı tatilinin birinci gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 19 kişi yaşamını yitirdi, 91 kişi yaralandı.

Haberler 19.08.2018 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

9 günlük bayram tatilinin birinci gününde, Ankara, Amasya, Aydn, Aksaray, Antalya, Adyaman, Bursa, Bolu, Düzce, Elaz, stanbul, zmir, Kastamonu, Kahramanmara, Kütahya, Krklareli, Konya, Manisa, Malatya, Nide, Samsun, Sivas ve Orduda meydana gelen trafik kazalarnda 19 kii öldü, 91 kii de yaraland.

BursaAnkara karayolunda aralarnda 2 yolcu otobüsünün de bulunduu 31 aracn kart zincirleme trafik kazasnda 1 kii öldü, 14 kii yaraland.

negöl ilçesi Mezit 7 mevkisinde çok sayda aracn kart zincirleme trafik kazas ihbar üzerine olay yerine çok sayda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi yönlendirildi. Kazada, ei Orhun Soylu yönetimindeki 38 GY 652 plakal otomobilde skan Mehtap Soylu (41), olay yerinde hayatn kaybetti. Söz konusu otomobil kaymaya balad anda sürücünün araçtan atlad örenildi.

negöl Devlet Hastanesine kaldrlan yarallarn hayati tehlikesinin bulunmad belirtildi. Ekipler, bir tankerden dökülen mazotun kazaya neden olduu iddialar üzerine inceleme balatt.

Amasyada 3 ölü

Amasyann Gümühacköy ilçesinde otomobilin arampole devrilmesi sonucu 3 kii öldü, 4 kii yaraland.

Hayri Özer (52) idaresindeki 34 LP 9754 plakal otomobil, çorumAmasya karayolu Bademli mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arampole devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan kz Kübra (22) olay yerinde, ei Zübeyde Özer (48) ise kaldrld Gümühacköy Devlet Hastanesinde hayatn kaybetti.

Yaralanan ule Gökel ile Esadullah Hamza Takran (6) çorum Devlet Hastanesine, Fatma Takran Samsun Eitim ve Aratrma Hastanesine, Ayenur Takran ise Merzifon Devlet Hastanesine kaldrld.

Manisada anne ve kz yaamn yitirdi

Manisann Yunusemre ilçesinde otomobilin çarpt anne ve kz hayatn kaybetti.

Murat Snin (20) kulland 26 YE 444 plakal otomobil, Mimar Sinan Bulvarnda kaldrmda yürüyen Selma (60) ve kz Elif Topçu (30) ile park halindeki otomobile çarpt. Kazada, Selma Topçu olay yerinde, ar yaralanan Elif Topçu ise kaldrld Merkez Efendi Devlet Hastanesinde yaamn yitirdi. Otomobil sürücüsü gözaltna alnd.

çinliler de yaraland

Aydnn Kuyucak ilçesinde ise 7 aracn kart zincirleme trafik kazasnda 1 kii öldü, 9 kii yaraland.

Kuyucak ilçe giriinde 4 otomobil, 1 minibüs, 1 hafif ticari araç ile 1 beton mikserinin kart kazada 20 D 2500 plakal otomobilde skan Habil Ulu (54) hayatn kaybetti. Yaralanan 9 kii ise ambulanslarla Kuyucak ve Nazilli Devlet hastanelerine kaldrld. Yarallardan 4ünün çin Halk Cumhuriyeti vatanda olduu ve salk durumlarnn iyi olduu örenildi.

Ölenler ayn aileden

Orduda otomobil ile trn çarpmas sonucu 2 kii öldü, 4 kii yaraland.

Murat Zabun yönetimindeki 16 JTG 02 plakal otomobil, Gürgentepeçama yolu Iktepe Mahallesinde, 55 GU 435 plakal trla çarpt. Kazada, otomobil sürücüsü Murat Zabun olay yerinde hayatn kaybetti, ayn araçtaki Cemile, Sultan, Melike ve Cengiz Zabunun yan sra ismi örenilemeyen bir çocuk yaraland. 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeitli hastanelere kaldrlan yarallardan Cemile Zabun, müdahaleye ramen kurtarlamad.

Konyann Seydiehir ilçesinde de bir otomobilin sulama kanalna devrilmesi sonucu ayn aileden 2 kii öldü.

Hüseyin Vural (84) idaresindeki 42 BJ 241 plakal otomobil, Ortakaraören Mahallesi yaknlarnda, yolun aasnda bulunan sulama kanalna devrildi.

Olay gören sürücülerin ihbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, durumu Konya Büyükehir Belediyesi tfaiyesine bal dalgç ekiplerine bildirdi. Dalgç ekipleri, sulama kanalna devrilen otomobildeki sürücü Hüseyin ile ei Güleser Vural (80) sudan çkard. çiftin boularak öldüü belirlendi.

Gün içerisinde, Ankara, Aydn, Aksaray, Antalya, Adyaman, Bolu, Düzce, Elaz, stanbul, zmir, Kastamonu, Kahramanmara, Kütahya, Krklareli, Konya, Malatya, Nide, Samsun ve Sivasta meydana gelen trafik kazalarnda da 8 kii öldü, 60 kii yaraland.

Ana Sayfaya Git