Bilim Kurulu üyesi Tufan: Ev ziyaretlerinde 'maske serbest' diye bir husus yok

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi ve YÖK Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, "Evlere ziyaretlere gelince 'maske serbest' diye bir husus yok. Virüs tek bir hatayı affetmiyor" dedi.

Haberler 18.11.2020 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakanl Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi ve YÖK Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Evlere ziyaretlere gelince maske serbest diye bir husus yok. Virüs tek bir hatay affetmiyor dedi.

EV ZYARET UYARISI

Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Twitterdaki hesabndan yapt açklamada, koronavirüse kar, bulunulan her ortamda dikkatli olunmas gerektii konusunda uyarda bulundu. Prof. Dr. Tufan, Virüs cana yakn. Arkada, e, dost, akraba, bulalarn pek çou yaknlardan. Seyahat eden dikkat edecek, dar giden dikkat edecek, çalan da eve gelen de dikkat edecek. Dolmuta dikkat, markette dikkat, evlere ziyaretlere gelince maske serbest diye bir husus yok. Maske+mesafe. Hocam çok dikkat ediyorduk, yeen ziyarete geldi, Sadece yaylada görümcemi ziyaret ettik, Arkadala bir kahve içmitik, Tatilde bir ey olmaz dedik yoksa çok dikkat ediyoruz. Mesafe... Virüs tek bir hatay affetmiyor. Sonra o tek kii de ailede herkese bulatryor dedi.

Ana Sayfaya Git