"Bin Yıllık Geçmişten Bin Yıllık Geleceğe Malazgirt Projesi"

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez, "Bin Yıllık Geçmişten Bin Yıllık Geleceğe Malazgirt Projesi" kapsamında Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı ve Millet Bahçesi'nde yapılan çalışmaları inceledi.

Haberler 11.07.2020 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muun Malazgirt ilçesine gelen Üzmez, çalmalar hakknda Van Doa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürü Mustafa entürk ile firma yetkilisi Felat engalden bilgi ald.

Daha sonra gazetecilere açklama yapan Üzmez, Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Park ve Millet Bahçesinde 3. etap çalmalarn devam ettiini belirtti.

Bölgeye olan katklarnn sürekli arttn belirten Üzmez, öyle konutu:

çalmalar yerinde kontrol etmeye geldik. Gidiat çok iyi ve sonuçlanmak üzere. Her geçen gün milli parkmz ve Malazgirtimiz güzelleiyor. Halkmza çok güzel hizmetleri verecek binalar yerinde gördük. htiyaç olabilir diye yeni yaplarmz yaptk. dare binalar yapyoruz. Peyzaj çalmalarmz bittiinde asfaltlama devam edecek. Malazgirtimizi ve milli parkmz bu ekilde mükemmel bir hale getirmeye çalacaz.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Malazgirt Zaferinin yl dönümünde konuk etmeye hazr olduklarn bildiren Üzmez, Milli park çok yaknda halkn kullanmna açabileceiz. Köprülerimiz, oyun gruplarmz ve basketbol sahalarmz açlyor. Tören alanmz güzelletirmeye devam ediyoruz. Yaplan bu çalmalarn Malazgirtimize hayrl olmasn diliyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git