Binali Yıldırım Olağan Kongre öncesinde Yıldırım, parti grubuna hitap etti

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi öncesinde Başbakan Binali Yıldırım, son kere parti grubuna hitapta bulundu. Atılım dönemine ilişkin açıklamalarında Yıldırım, "Bu yeni atılım dönemi, demokrasi, değişim, gelişim üçgeninin kurulduğu yılların habercisidir" dedi. Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları oluşturuldu.

Haberler 16.05.2017 - 14:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti 3. Olaanüstü Kongresi öncesinde Babakan Binali Yldrm, son kere parti grubuna hitapta bulundu. Atlm dönemine ilikin açklamalarnda Yldrm, Bu yeni atlm dönemi, demokrasi, deiim, geliim üçgeninin kurulduu yllarn habercisidir dedi. Yldrmn konumalarndan satr balar oluturuldu.

SAVCININ ÖLÜMÜNE LKN PAYLAIM VE HABERLER

Savcnn arkasndan ailesinin ve sevenlerinin acs bu denli taze iken yakksz ifade kullananlarla ilgili yarg merciileri gerekeni mutlaka yapacaktr.

ATATÜRKE HAKARET TARTIMALARI: KAOS OLUTURMA çALIMALARI...

ahs Türk milletine malolmu kahramanlarmza, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve arkadalar üzerinden bir toplumsal kaos oluturma çalmalar görmekteyiz. Cuma günü 19 Mays 1919. Bu üphesiz önemli bir gündür.

MOLDOVA ZYARETNDEK TEMASLAR

Alanda yaplabilecek yeni ibirlikleri ve ortaklklar üzerine de kapsaml deerlendirmelerde bulunduk. Bu ziyaret marjnda soydalarmzla da hasret giderdik. Gökouz yeri, Moldovann güneyinde Türk soyunun yaad yerdir. Soydalarmzn bizi ne kadar büyük bir sevgi, muhabbetle karladklarn görünce, bir kez daha bu ulusun bir ferdi olmaktan büyük bir gurur duydum. Bu vesile ile 4. Gagavuz Kongresine katldk ve 20 deiik ülkeden gelen Gagavuz Türkleri ile hasret giderdik.

SOMALDE TEK Z BIRAKAN, TÜRKYENN YAPTII DESTEK VE YARDIMLARDIR

Bir dier ziyaretimiz ise ngiltereye oldu. Londra temaslarmz çerçevesinde, ngiltere York Prensi, ngiltere Babakan Theresa May, Amerika Savunma Bakan ile ikili görümeler yaptm. Somali, bildiiniz gibi Dou Afrika boynuzunda bir ülke. Uzun yllar talya ve ngilterenin esaretinde kalm son yllarda bamszln kazanm. Bamszln kazanmas ile sorunlar azalmam artm. 2012 ylnda Somali diye bir devlet kalmad dediler. O andan itibaren sayn Cumhurbakan, o gün iadamlar ile birlikte Somaliye adeta çkarma yapt. Buradan insanla bir ey söyledi: nsanlk öldüyse biz buradayz. Somalideyiz. nsanln Somaliye dikkatini çekiyoruz. O günden sonra Somalide yaayan, yoksulluktan, kuraklktan ve terörden adeta tükenme noktasna gelen o ülkede umutlar tekrar yeerdi. Bu konferansta gördük ki, büyük büyük laflar edenler var ama orada bir konumacnn dedii gibi,bunlar arasnda bir ülke var ki; o Somalide hiçbir hesap yapmadan, sadece oradaki insanlarn hayata tutunmas, terörden korunmas için fedakarlk yapyor. Oraya hastaneler yapyor, su kuyular açyor, okullar yapyor, tarmla ilgili projeleri gerçekletiriyor, polislerini askerlerini eitiyor. Hint Okyanusunda, Aden Körfezinde deniz korsanln sona erdiriyor. te o ülkenin ad Türkiyedir. Milyarlarca dolar yardm sözü verildi. Bir çou da aktarld ama o yardmlardan geriye hiçbir iz kalmad. Tek iz brakan Türkiyenin yapt destek ve yardmlardr.

Ana Sayfaya Git