Bingöl Genç ilçesinde eleim trafik kazası - Teskeresini alıp dönüyorlardı

Bingöl Genç'te meydana gelen trafik kazasında terhis olan er Abdulkadir Özateş dahil annesi ve babası şarampole yuvarlanan araç içerisinde can verdi.

Haberler 12.11.2016 - 17:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Genç ilçesinde meydana gelen trafik kazasnda terhis olan er Abdulkadir Özate ile anne ve babas hayat kaybetti.

Genç lçesinde Fehmi Sarkayann (33) kulland 47 DD 083 plakal hafif ticari araç, dün akam saatlerinde Gerçekli Köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arampole devrildi. Kazada otomobilde bulunan Enver (66), ei Sabahat (64) ve olu Abdulkadir Özate (24), olayyerinde hayatn kaybetti. Ayn kazada yaralanan Muhittin Özate (34) ve Fehmi Sarkaya (33), 112 Acil Servis ekiplerince Genç Devlet Hastanesine kaldrld.

Abdulkadir Özatein Elazda vatani görevini yapt ve terhis olduu örenilirken, onu almaya gelen annesi Sabahat ve babas Enver Özate ile birlikte öldüü örenildi. Elazdan akam saatlerinde terhis belgesini alan Abdulkadir Özatein anne ve babas ile yaknlaryla birlikte özel araçlaryla Genç lçesine bal Servi Beldesindeki evlerine gitmek üzere yola çktklar ve Servi yaknlarndaki Gerçekli Köyüne geldikleri srada araçlarnn devrildii örenildi.

Genç Devlet Hastanesinde kaldrlan 2 yaralnn durumunun iyi olduu örenilirken, kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git