Bingöl'de dehşet yangın! 2 itfaiye eri etkilendi

Bingöl'de son dakika kaydedile yangın korkuttu. Bingöl'de akşam saatlerinde boş bir arazide bulunan kerestelerin tutuşması sonrasında başlayan yangın herkesi ürkütürken, itfaiye erlerinin uzun süre çalışmaları sonucunda zorlukla durdurabilindi.

Haberler 22.08.2017 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölde son dakika kaydedile yangn korkuttu. Bingölde akam saatlerinde bo bir arazide bulunan kerestelerin tutumas sonrasnda balayan yangn herkesi ürkütürken, itfaiye erlerinin uzun süre çalmalar sonucunda zorlukla durdurabilindi. Bingölde yangn söndürme çalmalarnda 2 itfaiye erinin hastaneye kaldrld örenildi.

Yangn, akam saat 22.00 sularnda nönü Mahallesindeki bir alanda meydana geldi. Kentsel dönüüm nedeniyle Kültür Mahallesinde yklan evlerden kalan kerestelerin tutumasyla balayan yangndan yükselen alevler kentin birçok noktasndan görüldü.

çevredeki vatandalarn haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda itfaiye,AFAD ve salk ekibi sevk edildi. Bu srada çevrede bulunan ve bir cam balkonu da yanan apartman, güvenlik tedbiri kapsamnda boaltlrken, itfaiye ekipleri yangna müdahale etmeye balad. Yangn, uzun uralar sonras kontrol altna alnrken, panikte yaand.

Yangna müdahale eden itfaiye çalanlarndan ikisi dumandan etkilendi. Olay yerinde bulunan salk ekipleri tarafndan Bingöl Devlet Hastanesine kaldrlan itfaiye erleri tedavi altna alnd.

Ana Sayfaya Git