Bingöl'de jandarmadan 74 yaşındaki Meryem nineye 8 Mart sürprizi

Ellerindeki karanfillere evine gelen kadın astsubayları gören Meryem Akdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan jandarma personeline dua etti

Haberler 09.03.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl l Jandarma Komutanlnda görevli kadn astsubaylar, 8 Mart Dünya Kadnlar Gününde 74 yandaki Meryem Akdemiri ziyaret etti.

Astsubay kadnlar, kent güvenliinde önemli vazife yürütmelerinin yannda sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekletiriyor. ehit aileleri bata olmak üzere, yal vatandalarla ilgilenen kadn personel, gösterdikleri vefa örneiyle gönüller kazanyor.

Daha önce ziyaret ettikleri ve duasn aldklar yal vatandalardan Meryem Akdemirin 8 Mart Dünya Kadn Gününü kutlamak için harekete geçen kadn astsubaylar, Akdemirin Uzundere köyündeki evine gitti.

Ellerindeki karanfillere evine gelen kadn jandarmalar gören Akdemir, çok sevindi. Asker kzlarm dedii jandarma personeliyle evinde sohbet eden Akdemir, Dünya Kadnlar Gününü kutlayan kadn askerlere dua etti.

Meryem Akdemir, AA muhabirine, kadn jandarmalarn ziyaretinden çok mutlu olduunu söyledi.

Askerlerin, güvenlii ve huzurunu saladn vurgulayan Akdemir, onlarn sayesinde rahat bir ekilde yaadklarn dile getirdi.

Her zaman kadn jandarmalar evinde arlamak istediini belirten Akdemir, Daha önce Kadnlar Gününü hiç duymadm. Eskiden jandarmalar köyümüze geldiinde babama doru koar, külahn çkar, apkay tak, jandarma geldi seni götürür derdim. imdi ise çok iyiler, beni ziyaret ettiler ve çok mutlu oldum. Hayatmda ilk kez Kadnlar Günüm kutland, çok sa olsunlar. dedi.

Akdemir, tüm güvenlik güçlerine dua ederek kucanda smsk tuttuu karanfillerle kadn jandarmalar uurlad.

Ana Sayfaya Git