Bir asker zehirlenme vakası daha! 10 asker hastaneye kaldırıldı

Son zamanlarda gündemden düşmek bilmeyen asker zehirlenme vakalarının bir yenisi de Edirne'den duyuldu. Edirne'de 10 askerin yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edildi.

Haberler 02.07.2017 - 02:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son zamanlarda gündemden dümek bilmeyen asker zehirlenme vakalarnn bir yenisi de Edirneden duyuldu. Edirnede 10 askerin yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edildi.

Edirnenin Karaaaç Mahallesinde bulunan Korgeneral Celalettin Alkoç Klasnda vatani görevlerini yapmakta olan 10 Mehmetçik, zehirlenme iddias ile Edirnede bulunan Trakya Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesi ve Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi acil servislerine bavurdu. Klalarndan ambulanslarla alnan Mehmetçiklerin 6snn üniversite hastanesinde, dier 4ünün de devlet hastanesinde, ilk müdahaleleri yapld.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakolu, konu ile ilgili yapt açklamada, Acil servisteki hekimlerimizin ilk müdahalelerine göre konu gda zehirlenmesi olarak gözüküyor. Ancak Mehmetçiklerimiz genel durumlar iyi. Gözlem altnda tutuyoruz. Birkaç saat sonra taburcu edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git