Bir ay içinde 3 kardeş öldü!

Doktor, öğretmen ve esnaf kardeşler, 1 ay içinde koronavirüse yenik düştü

Haberler 11.01.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Samsunda, esnaf Kenan Emirhan (40), özel hastanede görevli doktor Necati Emirhan (36) ve öretmen Selman Emirhan (33) kardeler, koronavirüs nedeniyle 1 ay içinde hayata veda etti.

Kentte, bir ay önce çaramba ilçesinde esnaflk yapan Kenan Emirhan, koronavirüse yakalanarak tedaviye alnd. Emirhan, tedavi gördüü hastanede 4 Aralkta hayatn kaybetti. Kenan Emirhan ilçede topraa verildi. Bafra ilçesinde özel hastanede ortopedi ve travmatoloji uzman olarak görev yapan Kenan Emirhann kardei Dr. Necati Emirhan da bir süre önce koronavirüse yakaland. Samsun 19 Mays Üniversitesi Hastanesinde 20 gündür tedavi gören Dr. Emirhan, 7 Ocakta doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Dr. Necati Emirhan, görev yapt özel hastanede düzenlenen törenin arndan çarambada defnedildi. ki kardein ölümünün ardndan en küçük karde olan öretmen Selman Emirhann da yaplan tetkiklerin ardndan koronavirüs testi pozitif çkt. Kentteki hastanenin youn bakmda yaam mücadelesi veren Selman Emirhan, dün yaamn yitirdi.

Aabeyleri gibi koronavirüs mücadelesini kaybeden 2 çocuk babas öretmen Selman Emirhan, çaramba ilçesinde klnan cenaze namaznn ardndan gözyalar arasnda topraa verildi.

Emirhan kardelerin, 1 ay içinde yaamlarn yitirmesi, kenti hüzne bodu.

DAYILARI KORONAVRÜSTEN ÖLDÜ, HALALARI DA ENTÜBE

Samsunda, koronavirüs nedeniyle 1 ay içinde yaamn yitiren esnaf Kenan Emirhan, özel hastanede görevli doktor Necati Emirhan ve öretmen Selman Emirhan kardelerin, daylar olan Teyfik Akban da koronavirüsten 20 gün önce hayatn kaybettii ortaya çkt. Ailede, Emirhan kardelerin, halas Mesure Akban da koronavirüs nedeniyle çaramba Devlet Hastanesinde youn bakm servisinde entübe durumda olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git