Olay, Gaziantepin Şehitkamil İlçesi Eyupsultan Mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu Meryem El Şıh İsmail (28)in evine giden Muhammet El Şıh İsmail (26), evin içerisinde kardeşi Hale El Şıh İsmail (19) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte yanında bulundurduğu silahını çıkaran Muhammed El Şıh İsmail (26), kardeşi Hale ve ablası Meryeme ateş etti.
Ağabeyi tarafından vurulan 19 yaşındaki Hale kurtarılamadı
çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Hale ile ablası Meryem hastaneye kaldırdı. Yaralı kardeşlerden durumu ağır olan Hale yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Hastanede tedavisi devam eden Meryem El Şıh İsmailin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay ile ilgili soruşturma ve kaçan katil zanlısı ağabeyi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Bir kız kardeşini öldürdü diğerini de yaraladı
Gaziantep'te ağabeyi tarafından silahla vurulan 19 yaşındaki yabancı uyruklu Hale El Şıh İsmail hayatını kaybederken ablası ise yaralandı.
Haberler 27.01.2025 - 09:14 Son Güncelleme : 27.01.2025 - 09:14