Bıraktıkları Notla Uyardılar

Siirt'te park halindeki otomobilin kaput kısmına sıkışan kediyi fark eden öğrenciler, araca bıraktıkları not ile sürücüyü uyardı

Haberler 11.12.2016 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte park halindeki otomobilin kaput ksmna skan kediyi fark eden örenciler, araca braktklar not ile sürücüyü uyararak, hayvann telef olmasn önledi.

Bahçelievler Mahallesi Hz. Fakirullah Park önünde park eden otomobilin kaputunda skan kediyi fark eden bir grup örenci, çevredekilerden yardm istemelerine ramen aracn sürücüsünü bulamad.

Örenciler bunun üzerine, araca, oför karde, arabann altndan bir kedi sesi geliyor, büyük ihtimal skp kalm. Lütfen arabay çaltrmadan itinal davranmanz rica ederiz. çaresiz kaldk. tfaiye ve AFAD arayn. Lütfen dikkat. Genç örencilerin vicdani sesine kulak asmanz... yazl not brakt.

Baykan ilçesine bal Veysel Karani beldesindeki Gazi Mustafa Kemal lkokulunun müdürü olan otomobil sahibi Bayram Elçi, notu görünce hemen kaputu açarak kedinin çkmasn salad.

Elçi, kaput ksmndaki kediyi fark eden örencilerin gösterdii duyarlln kendisini çok mutlu ettiini söyledi.

Aracn etrafnda örencilerin dolatn kendisine gelen telefonla örendiini ifade eden Elçi, öyle konutu:

Evdekiler, arabann etrafnda dolaanlar camdan görünce durumu bana bildirdiler. Bunun üzerine ben de i yerinden geldim ve arabann camnda notu gördüm. Aracn etrafna baktm gerçekten bir kedi var m diye. Kaput ksmnda miyavlama sesi geliyordu. Kaputu açmamla akü ile karbüratör arasnda skan kedinin yola frlamas bir oldu. Örenci arkadalar bu kad asmam olsalard, arabay çaltrmamla kaputta skan kedi telef olacakt.

Elçi, 15 yldr araç kullandn ve ilk defa böyle bir olayla karlatn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git