Birer Kudüs mücahidiyiz!

Dünya Kudüs Günü dolasıyla Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Müslümanların siyonizmi iyi tanıyıp işbirlikçi çetelerine karşı birlik olmaları gerektiğini söyledi.

Haberler 08.05.2021 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazann son Cuma gününün 1979 ylndan bu yana Dünya Kudüs Günü olarak kabul edilmesi nedeniyle farkl alanlarda çalmalar yürüten siyasi parti temsilcileri ve STKlar, slam Ümmetinin Filistin davas için birlik çarlarnda bulundu.

Cuma namaz sonras Dünya Kudüs Gününe ilikin açklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, siyonist igalci çetelerin Müslümanlara olan dümanlklarnn yeni olmadn belirterek slam tarihinden örnekler verdi.

Dünya Kudüs Gününün slam Ümmeti için birçok anlam ifade ettiini belirten Dinç, slam Ümmetinin tekrardan Kudüs bilincini oluturup yaymas gerektiini ifade ederek Dünya Kudüs Günü, sadece bir günden ibaret deildir. Bugünün dünyaya, özellikle siyonist ibirlikçi ve çetelere verecei mesajlar vardr. Bugün anlamamz gereken en önemli mesaj siyonizmi tanyp ibirlikçilerinin ihanetlerini anlamaktr. dedi.

KUDÜS, SLAM ÜMMETNN ORTAK PAYDASIDIR

Dinç, Siyonistlerin ihanetlerini Peygamber Efendimizin yaamndan biliyoruz. O zamanlarda da bu siyonistler Peygamberimizle yapt anlamalara hep ihanet etmilerdir. Beni Kureyza, Beni Nadir ve Beni Kaynuka Yahudilerini yani imdiki siyonistlerin dedelerini iyi biliyoruz. Bunlar o zamanlardan beri hep katliam yapyorlar. ifadelerini kulland.

slam ülkelerinin Filistin davas karsnda sergilemeleri gereken tutuma deinen Dinç, Bugün slam ülkeleri ve liderlerine düen aralarndaki ihtilaflar bir kenara brakp Kudüs sevdasnda bir araya gelmektir. Kudüste bulunan Mescid-i Aksa, dünyadaki sradan mescitlerden biri deildir. Rabbimiz oray ve etrafn mübarek ilan etmitir. Allah, Peygamberimizi oraya götürüp ayetlerini göstermitir. Yani Kudüs, slam ümmetinin ortak paydasdr. Eer Kudüs sorunu çözülürse slam ümmeti bir araya gelecektir. eklinde konutu.

SYONSTLER LAFTAN DEL HAZRET MUHAMMEDN ORDUSUNUN TAVRINDAN ANLARLAR

Kudüs davas için slam ülkeleri bir araya gelip otoriter bir güç oluturmalar gerektiinin altn çizen Dinç, çünkü siyonistler laftan deil Hazreti Muhammedin ordusunun onlara gösterdii tavrdan anlarlar. Bugün, bunlarn bize yapt sözlemelerin veya anlamalarn altnda kölelik makyaj vardr. Bu sözlemelerin tümünde bizi köle olarak görüyorlar. Bu onlarn Amentüsüdür. Onlar slam ülkelerini ve ümmeti köleletirmek istiyorlar. Biz onlarn hiçbir sözlemelerinin ya da normallemelerinin normal olmadna inanmyoruz. diye belirtti.

Siyonistlerin yapt vahetlerin tarih boyunca devam ettiini dile getiren Dinç ABD, BM, AB ya da siyonist çetelerin anlamalar kendi çkarlar dorultusundadr. Daha ne zamana kadar ümmetin liderleri birbiriyle uraacaklar? Hangi meguliyetleri onlar Kudüs sevdasndan ve siyonistlerle mücadelesinden daha önemlidir? slam ülkeleri acilen birlik olup siyonist çetelere kar güç oluturmallar. ifadelerini kulland.

HÜDA PAR OLARAK KUDÜS çN ÜZERMZE NE DÜERSE YAPACAIZ

HÜDA PAR öncülüünde düzenlenecek olan sempozyuma deinen Dinç, Biz HÜDA PAR olarak Kudüs için üzerimize ne düerse yapacaz. Hepimiz birer Kudüs Mücahidiyiz inallah. Siyonistler hiç rahat uyumasn ki, biz bebeimizden gencimize ve yalmza Kudüs sevdasn alayacaz. Kudüs bizim cihat merkezimiz olacak inallah. Bugün saat 17.00da Genel Bakanmzn son günlerde Kudüste yaplan gasp ve ihanetleri ele alan bir sempozyum olacaktr. nallah toplumumuz bu noktada bilinçlenir ve Hazreti Ömerin hassasiyet gösterdii gibi Kudüsü önemserler. nallah Selahaddin-i Eyyubinin Kudüs ak gibi bizde de Kudüs ak olur. dedi.

Ana Sayfaya Git