Bitlis Tatvan'da kafa kafaya dehşet kaza! 3 ölü 8 yaralı

GüN gün duyarak kahrolduğumuz trafik kazalarının bir yenisi de Bitlis tatvan'dan duyuldu. Maalesef ki Tatvan'da trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi. Bitlis'te meydana gelen kaza da 2 otomoilin çarpıştığı öğrenilirken,Kadir Sarıgül Gülistan Aydoğdu ile Fatih Yalvaç'ın hayatını kaybettiği açıklandı

Haberler 22.06.2017 - 01:16 Son Güncelleme : 22.06.2017 - 01:34

GüN gün duyarak kahrolduumuz trafik kazalarnn bir yenisi de Bitlis tatvandan duyuldu. Maalesef ki Tatvanda trafik kazasnda 3 kii yaamn yitirdi. Bitliste meydana gelen kaza da 2 otomoilin çarpt örenilirken, hayatn kaybedenlerin isimleri de açkland.

Kaza, saat 21.00 sralarnda Bitlis-Tatvan karayolunun 15nci kilometresinde meydana geldi. Kadir Sargül yönetimindeki 23 FS 218 plakal otomobil ile kar yönden gelen Ercan Aydodu yönetimindeki 13 KD 332 plakal otomobil kafa kafaya çarpt.

HAYATINI KAYBEDENLERN SMLER

Kazada otomobil sürücüsü Kadir Sargül olay yerinde, ar yaralanan Gülistan Aydodu ile Fatih Yalvaç ise kaldrldklar Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesinde yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti.

8 K YARALANDI

Yarallar Ercan Aydodu, Emircan, Abdulsamet, Edanur, Gamze, Ahmet Aydodu ve Yusuf Akta ile kimlii belirlenemeyen bir kii hastanede tedavi altna alnd. Kaza ile ilgili soruturma sürdürülüyor.

MART AYINDA DA 4 K ÖLMÜTÜ

Tatvan-Van karayolunun 15nci kilometresindeki Düzcealan Köyü yaknlarnda meydana geldi. Tatvan lçesinden Van Yüzüncü Yl Üniversitesi Tp Fakültesine hasta tayan özel bir hastaneye ait Üstün Ölekli yönetimindeki 13 AV 943 plakal ambulans ile kar yönden gelen Abdulkerim Türk yönetimindeki 13 AZ 779 plakal hafif ticari araç kafa kafaya çarpt. Kazada ambulansta bulunan hemire Belgin Ate ile dier araçta bulunan sürücü Abdulkerim Türk ve ismi belirlenemeyen bir kadn olay yerinde hayatn kaybetti.

Kazada ar yaralanan ambulans sürücüsü ve ambulansta bulunan hasta Bedrettin Güler olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesine kaldrld.

Yarallardan Bedrettin Güler de hastanede yaplan müdahalelere ramen kurtalamayarak hayatn kaybetti. Kazayla ilgili soruturma balatld. DHA

Ana Sayfaya Git