Bitlis'te dehşet 6 yıl sonra çözüldü

Bitlis'te 6 yıl önce ortadan kaybolan Halim A'nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Halim A.'nın eşi, amcasının oğlu ile amcasının oğlunun eski eşi olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin Bitlis'te gösterdiği bir şantiye alanında iş makineleriyle yapılan kazıda Halim A.'nın cesedine ulaşıldı.

Haberler 05.10.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlis Asayi ube Cinayet Büro Amirlii ekipleri, 6 yl önce ortadan kaybolan Halim A.nn ei Özlem A.(33)nn zmire tandn belirledi.

CNAYET TRAF ETTLER

zmirde adresi tespit edilen Özlem Ann kaybolan ei Halim A.nn amcasnn olu Burhan A. ile yaamaya baladn ve çiftin 3 çocuklar olduunu tespit etti. Polis, Burhan A., Özlem A. ile Burhan A.nn eski ei Akkadn Kyi gözaltna alarak Bitlis Emniyet Müdürlüüne getirdi. Özlem Ann üzerinde sahte kimlik bulundu. Yaplan çapraz sorgulamalarnda üphelilerden Burhan A. cinayeti itiraf etti.

BOARAK ÖLDÜRMÜ

Burhan A. polise verdii ifadede; amcasnn olu olan Halim A.nn, çocukluk ak olan Özlem A. ile evlendiini, kendisinin de zmirde Akkadn K. adl 2 çocuk annesi kadn ile evlendiini anlatt. Burhan A., daha sonra zmirden Bitlise tandklarn ve bir inaat antiyesinde çalmaya baladn söyledi. Burhan A., o srada amcasnn olu Halim A.nn yurt dnda çaltn, bu süre içerisinde çocukluk ak olan Özlem A. ile yasak iliki yaamaya baladklarn ve bir süre sonra Halim A.nn yurt dndan döndüünü belirtti. Halim A.nn ei Özlem A.nn telefonunu kartrdnda aralarndaki mesajlamalar görerek aralarndaki ilikiyi örendiini anlatan Burhan A., bunun üzerine amcasnn olu Halim A.y boarak öldürdüünü itiraf etti.

3 K TUTUKLANDI

Bir süre evde sakladktan sonra cesedi çalt antiyeye götürerek gömdüünü de itiraf eden Burhan A., ardndan tekrar zmire dönerek yerletiini bildirdi. Bir süre sonra da Özlem A.y yanna aldn ve ondan 3 çocuk sahibi olduunu anlatt.

Burhan Ann gösterdii antiye alannda i makineleriyle yaplan kazda Halim A.nn cesedine ulald. Yaplan olay yeri incelemesinin ardndan Halim A.nn cenazesi Van Adli Tp Kurumuna gönderildi. Polisteki ilemleri tamamlanan Burhan A., Özlem A. ve Akkadn K. mahkemeye sevk edildi. 3 üpheli tutuklanarak Bitlis Cezaevine gönderildi.

6 çOCUK SOSYAL HZMETLER KURUMUNA TESLM EDLD

Özlem A.nn Halim A.dan olan 1 kz, Burhan A.dan olan 3 çocuu ve Akkadn K.nin eski einden olan 2 çocuu Sosyal Hizmetler Kurumuna teslim edildi.

Ana Sayfaya Git