Bitlis'te yankesici ve uyuşturuculara operasyon

Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde polis ekiplerinin yol kontrolünde yankesicilik olaylarına karıştıkları belirlenen 3 kişi ile uyuşturucu bulunan bir başka otomobildeki 2 kişi gözaltına alındı.

Haberler 08.10.2018 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlisin Tatvan lçesinde polis ekiplerinin yol kontrolünde yankesicilik olaylarna kartklar belirlenen 3 kii ile uyuturucu bulunan bir baka otomobildeki 2 kii gözaltna alnd.

Tatvan lçe Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk Grup Amirlii ekipleri, ilçede yankesicilik ve uyuturucu ticareti yapt belirtilen kiilerle ilgili ihbar üzerine harekete geçti. Yol kontrolleri yapan ekipler, üphe üzerine durdurduklar bir otomobilde arama yapt. Aramada, otomobilde 274,65 gram metamfetamin ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kii gözaltna alnd.

Öte yandan polis ekiplerinin, yol uygulamalarnda durdurduklar bir baka otomobilde kimlik kontrolleri yapld. Kontrollerde, yankesicilik olaylarna kartklar belirlenen ç.ç., H.Ö ve A.ç gözaltna alnd. Gözaltna alnan yankesici üphelilerin üzerinde ele geçirilen 17 bin 800 TL, sahiplerine teslim edildi. üpheli 3 kii ifadeleri alnmak üzere adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git