Boğa kırmızı motorun peşinde adeta dehşet saçtı

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte kaçan kurbanlıklar yine tebessüm ettirmekteyken bu sefer yaşanan olayda 3 kişi yaralandı. Fatih Mevlanakapı Kurban Pazarı’ndan kaçan bir kurbanlık boğa, kilometrelerce koşarak geldiği Zeytinburnu’nda 3 kişiyi yaraladı.

Haberler 22.08.2017 - 19:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurban Bayramnn yaklamas ile birlikte kaçan kurbanlklar yine tebessüm ettirmekteyken bu sefer yaanan olayda 3 kii yaraland. Fatih Mevlanakap Kurban Pazarndan kaçan bir kurbanlk boa, kilometrelerce koarak geldii Zeytinburnunda 3 kiiyi yaralad. yaanan olayda krmz bir motosikleti kovalayan boa adeta dehet saçt.

Alnan bilgiye göre, kurban pazarndan kaçarak dehet saçan boann sebep olduu korku dolu anlar u ekilde yaand: ddilara göre, Gaziantepten kurbanlk olarak, Fatihte bulunan Mevlanakap Kurban Pazarna getirilen bir boa, geçtiimiz Cumartesi günü kurban sat alanndan kaçt. Peinden koanlarn yakalayamad boa, Fatih ilçesinde balad kaç macerasn Zeytirburnu ilçesine kadar devam ettirdi. Kilometrelerce koarak kaçan öfkeli boa, Zeytinburnunda bir sokaa dalarken, sokakta bulunan vatandalara da korku dolu anlar yaatt. Firari boa, üstünde tepindii bir motosikleti paramparça ederken, parkta yürüyü yapan 1 kii ile kendisini yakalamak isteyenlerden 2 kiiyi yaralad. Yakalanarak, bir i yerinin giriine balanan öfkeli boa, i yerinin camekann krd ve içeri dald. Yaklak 50 kiiyi sokaa döküp peine takan boa, belediye ekiplerinin saatler süren urann ardndan uyuturucu ine ile sakinletirilen boa, yeniden kurban pazarna götürüldü. Kurban boa dehetinin bilançosu, 3 kiinin yaralanmas ve bir i yeri ile bir motosiklette maddi hasar olumas oldu.

Biz köyde çok urayoruz bu ilerle

Zinciri skan firari boay balayarak kontrol altna alan ilk kii olan Fatih Erol isimli vatanda, köyde yaad dönemde hayvanclk yaptn ifade etti ve deheti anbean anlatarak, Arkadalarla oturmu, muhabbet ediyorduk. Aa taraftan bir boa koarak geldi. Saldrd bize, biz kaçmaya baladk. Boay Antepli bir arkada pazara getirmi. Boa kzm, insanlara saldrmaya balad. Yukar tarafta motosiklet vard, onu duman etti. Parkn oradan dönüp gelmi, u arkadalara saldrd. Zinciri kapya sknca buraya baladk. Arabada ip vard, arka ayandan baladm. Sonra da gözlerini bezle kapatp kafasndan baladm. Biz köyde çok urayoruz bu ilerle. Beni yaralayamad, tedbirimi almtm kendimce. 3 kiiyi yaralad. Parkta birini yere yd. Allahtan dönemedi. Dönse, adam duman edecekti. çobanlar götürmek için baladmz yerden çözünce dükkana dald. ne vurdular, sakinletirdiler, arabaya yükledik, gitti dedi.

Ana Sayfaya Git