Borç Anlaşmazlığı Katliama Dönüştü

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi’nde, bir müteahhitlik firmasının ofisinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haberler 13.08.2017 - 11:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gece saat 22.30 sralarnda Camikebir Mahallesinde meydana geldi. Bir apartmann birinci katnda bulunan müteahhitlik firmasnn ofisinde, iki grup arasnda alacak verecek meselesi nedeniyle tartma çkt. Tartma, ksa sürede silahl kavgaya dönütü. Kavgada kurunlarn hedefi olan Sultan Murat Bucak, Aydn Kankutay, Ahmet Yet, Ahmet Koçal ve ismi örenilemeyen 2 kii ar yaraland.

Üç K KURTARILAMADI

hbar üzerinde olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldrlan yarallardan Sultan Murat Bucak, Aydn Kankutay ve Ahmet Yet, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Ölen 3 kiinin cesetleri morga konurken, polis hastanede ve olayn meydana geldii mahallede geni güvenlik önlemi ald. Polis, olay sonras kaçan üphelilerin yakalanmas için çalma balatt.

CENAZELER TOPRAA VERLD

Camikebir Mahallesi Güney Caddesinde bir i yerinde alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasnda çkan silahl kavgada hayatn kaybeden Aydn Kankurt ile Sultan Murat Bucakn cenazeleri, yaplan otopsinin ardndan Siverek Asri Mezarlnda topraa verildi. Dier ölen kii Ahmet Yetin cenazesi ise memleketi Batmana gönderildi.

Siverek lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, olayn ardndan kavgaya kart belirlenen 6 kiiyi gözaltna ald. Silahl kavgayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git