Borç Cinayeti

Silvan'da borç yüzünden iki aile fertleri arasındaki kavgada, silahlar konuştu. 1 kişi öldü, iki kişi yaralandı. Bismil'de hasımlarından kaçan şahıs kazaya sebebiyet verdi; 9 kişi yaralandı.

Haberler 22.06.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ki aile arasndaki borç tartmas, Diyarbakrn Silvan ilçesinde cinayetle sonuçland. Silahlarn kullanld kavgada bir kii yaamn yitirirken, 2 kii yaraland. Buarada, Bismil ilçesinde hasmlarndan otomobiliyle kaçan ahs, minibüsü çarpt. kazada ise 9 kii yaraland.

BORç TARTIMASI

Alnan bilgiye göre, borç kavgas Silvan ilçesine bal Cami Mahallesinde meydana geldi. Alacak verecek yüzünden tartan Füdeyil Hoar ile hsan Ekenin kavgas aile fertlerinin de katlmasyla, büyüdü. Kavga bir anda silahl çatmaya dönütü.

SLAHLI çATIMA

Taraflarn silahl kavgasnda 41 yandaki evli ve 3 çocuk babas Füdeyil Hoar hayatn kaybederken, hsan Eken ve ismi tespit edilemeyen 2 kii ise yaraland.

YARALILARIN DURUMU

Olay sonrasnda bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alrken, yarallar 112 acil servis ambulans ile hastaneye kaldrld. Polis ekipleri tarafndan olay ile ilgili inceleme balatld.

HASIMLARINDAN KAçTI

Öte yandan, Bismil lçesi merkezinde Aziz Orhan (30) isimli ahs, kendisini takip eden ve kaç kii olduu örenilemeyen ahslardan aracyla kaçmaya çalrken, Mardinin Savur ilçesinden Bismile düüne için gelen minibüsle çarpt.

Aziz Orhann Bismil giriinde 21 GG 324 plakal, Menderes Akar yönetimdeki minibüse önden çarpmas sonucu, meydana gelen kazada minibüste bulunan Ahmed Faysal Gorck (1), çidem Datekin (27), Vesile baran (39), Arin Kzler (40), Nilüfer Kzler (40), Menderes Akar (28), Solin Kzler (5), Ferhat Akar (4) ve Sibel Akar (42) yaraland.

Kendisi de yaralanan Orhann aracndan çktn belirten görgü tanklar, Orhan takip edenlerin, kendisini yakaladktan sonra önce bir kaç el ate ederek yaraladklarn, ardndan olay yerinde bulunan sandalye ve sopalarlar darp ettiklerini ve daha sonra olay yerinde uzaklatklarn ifade ettiler.

YARALILARIN DURUMU

çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil salk ekipleri, silahl saldrya urayan Azizi Orhan` kazaya karan minibüsün içinde bulunan yarallar Bismil Devlet hastanesine kaldrd.

Durumu ar olan Aziz Orhan Bismil Devlet Hastanesinde yaplan ilk müdahalenin ardndan Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim aratrma hastanesine kaldrd.

Minibüsün içinde bulunan ve kaza sonucu yaralananlarn ise tedavisine Bismil Devlet Hastanesinde devam edildi.

Olay yerinde geni güvenlik önlemi alan polis, olayla ilgili geni bir inceleme balatt.

Yaanan olayn sebebi hakknda ise henüz bir açklama yaplmad.

Ana Sayfaya Git