Borç kavgası ölüm getirdi!

Sur ilçesinde, borç meselesi yüzünden silahlı kavga cıktı. Olayda baba ağır yaralanırken, 20 yaşındaki oğlu Abdullah Çetin yaşamını yitirdi.

Haberler 29.11.2021 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Merke Sur ilçesinde, isimleri örenilemeyen bir grup ile çetin ailesi fertleri arasnda borç meselesi yüzünden tartma çkt. Tabanca ile açlan ate sonucu Abdullah çetin yaamn yitirirken, babas Necati çetin ar yaraland. Polis, olaydan sonra evden kaçan üphelilerin yakalanmas için çalma balatt.

BORç MESELES YÜZÜNDEN BULUTULAR

Alnan bilgiye göre, ölümle sonuçlanan korkunç olay önceki gün akam saatlerinde Diyarbakrn Merkez Sur ilçesine bal Dicle Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, çetin ailesi ile isimleri örenilemeyen kiiler borç meselesini çözmek için çetin ailesinin evindede bir araya gelerek sorunu görümek istediler. Görüme esnasnda taraflar arasnda ksa sürede çkan tartma bir anda büyüyerek silahl kavgaya dönütü.

BABA VE OUL KANLAR çERSNDE

çetin ailesinin evine gelen isimleri örenilemeyen kii ya da kiiler tabancayla ate açtlar. Kurunlarn isabet ettii 20 yandaki Abdullah ve babas Necati çetin(42) kanlar içerisinde yere yld. Barmalar üzerine mahalleli durumu polise ve salk ekiplerine bildirdi. Ksa sürede olay yerine gelen ekipler, yarallara yaptklar ilk müdahalenin ardndan Dicle Üniversitesi Hastanesi Tp Fakültesi Acil Servisine kaldrd.

OUL ABDULLAH HAYATINI KAYBETT

Polis olay sonras bölgede inceleme yaparken çok sayda tabanca mermisi buldu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafndan bo ve dolu mermi kovanlar topland. Ar yaral olarak hastaneye kaldrlan Abdullah çetin yaplan tüm müdahalelere ramen yaamn yitirirken, ar yaral babas Necati çetin tedavisi sürüyor. Polis, olayn ardndan bölgeden kaçan üphelilerin yakalanmas için geni çapl soruturma balatt.

EVN BAHçESNDE CESET BULUNDU

Öte yandan, Diyarbakrn Ergani ilçesinde evin bahçesinde erkek cesedi bulundu.

Alnan bilgiye göre, Kemerta Mahallesi Yüksek Tepe Sokaktaki evin bahçesinde 44 yandaki Y.Enin cesedi bulundu.

Silahla karnndan vurulduu belirlenen Y.Enin cesedi, olay yerindeki ilk incelemenin ardndan otopsi için Ergani Devlet Hastanesine gönderildi. Öte yandan Y.Enin cesedinin bulunduu bahçenin, annesinin evine ait olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git