Boşanma davası çıkışı silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

Ağrı’nın Patnos İlçesi'ndeki Adliye Sarayı'nda boşanma davasına katılan kadının yakınları, çıkışta erkek tarafının silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haberler 20.07.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arnn Patnos lçesindeki Adliye Saraynda boanma davasna katlan kadnn yaknlar, çkta erkek tarafnn silahl saldrsna urad. Saldrda ayn aileden 1 kii öldü, 3 kii de yaraland.

Patnos Adliyesindeki olay, bugün öleden sonra meydana geldi. Boanma davasnn durumasna katlan kadnn taraflar, Adliye çknda otoparkta silahl saldrya urad. Bir kamyonette gizlenerek tabancalarla ate açanlar, ayn aileden Cumali, rfan, Ebubekir ve smail Güleri yarad. Saldrda yaralanan 4 kii, Patnos Devlet Hastanesine kaldrld. Silahl saldrganlar ise olayn ardndan kamyonetle kaçt.

Yarallardan otobüs oförü ve boanma davas açan kadnn babas olan Cumali Güler, doktorlarn tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Güvenlik güçleri, olayn ardndan kaçan ve erkek tarafnn yaknlar olduu iddia edilen saldrganlar yakalamak için çalmalar balatt. Soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git