Botan hemşireyi vermiyor

Çayda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 5'inci gün

Haberler 16.06.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte, Müküs çay kenarnda piknik yaparken, elini ykad srada dengesini kaybedip suya düerek yaamn yitiren hemire Halime Timurta kurtarmak isterken kaybolan meslekta Eyyüp Günei arama çalmalar, 5inci günde de devam ediyor.

ARAMALAR SÜRÜYOR
Olay, 11 Haziranda Pervari ilçesine bal Beendik beldesindeki Müküs çaynda meydana geldi. çay kenarnda piknik yapan salk çalanlarndan hemire Halime Timurta, elini ykamak isterken dengesini kaybederek suya dütü. Akntya kaplan Timurta gören arkadalar da onu kurtarmak için suya girdi. Bu srada arkadalarndan bazlar da boulma tehlikesi geçirdi. Timurta ile 5 arkada, çevredekilerin de yardmyla sudan çkarld, ancak hemire Eyyüp Güne kayboldu.

ZNE RASTLANILMADI
hbar üzerine olay yerine jandarma ve salk ekipleri sevk edildi. Salk ekiplerinin kalp masaj yapt Halime Timurta, tüm çabalara karn kurtarlamad. Olayn ardndan Eyyüp Güne için arama çalmas balatld, ancak sonuç alnamad.
Günei arama çalmalarnda, 5inci güne girildi. Suyun debisinin yükseklii ve zorlu tabiat artlarna ramen Bitlis ile Vandan gelen jandarma ve emniyete ait su alt arama-kurtarma ile AFAD, UMKE, jandarma ve güvenlik korucularndan oluan 135 kiilik ekiple su alt, su yüzeyi ve çay kenarnda aramalar sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git