Bozuk gıdayı satacaklardı

Bağlar Belediyesince gerçekleştirilen denetimlerde son kullanma tarihi geçen ve hijyen kurallarına uymayan çok sayıda gıda ürününe el konuldu, imha edildi.

Haberler 24.03.2020 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesinin gerçekletirdii denetimlerde son kullanma tarihi geçen ve hijyen kurallarna uymayan çok sayda gda ürünü tespit edildi. Yaplan denetimlerde bozulmu tavuk etleri dikkat çekerken,vatandan saln hiçe sayan ürünler imha edilerek ilgililer hakknda yasal ilem uyguland.

VATANDAI ZEHRLEYECEKLERD

Dünyay etkisi altna alan ve Türkiyede de gün geçtikçe vaka says artarak yaylan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgn nedeniyle salk ve hijyen koullar bir baka önem kazanrken, vatandan saln tehlikeye atanlara kar Balar Belediyesi önemli denetimler gerçekletiriyor.

Belediyenin Zabta Müdürlüü ve Salk leri Müdürlüü ekipleri tarafndan e zamanl olarak gerçekletirilen denetimlerde son kullanma tarihi geçen ve hijyen kurallarna uymayan çok sayda gda ürünü tespit edildi.

DENETMLER SIKLATIRIN TALMATI

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun bu süreçte gda denetimlerinin artrlmasn ve özen gösterilmesini istediini dile getiren ekiplerin ele geçirdii gdalar arasnda son kullanma tarihi geçmi,bozulmu ve hijyen özelliini yitirmi olan tavuk eti ürünleri dikkat çekti. Bir çok temel gda maddesinin de yine hijyen koularna uymad tespit edildi. yerleri hakknda yasal ilem uygulayan ekipler, daha sonra yüzlerce ürüne el koyarak imha etti.

Ana Sayfaya Git