Bozuk sütleri satıyorlardı

Bağlar Belediyesince yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen gıda denetiminde son kullanma tarihi geçen süt ve süt ürünleri ele geçirildi.

Haberler 29.03.2021 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi ekiplerince yaklaan Ramazan ay öncesinde gerçekletirilen denetimlerde, son kullanma tarihleri geçen ve bozulduu tespit edilen süt ve süt ürünleri ele geçirilerek imha edildi.

BELEDYE DENETM

Balar Belediyesi, pandemi döneminin hassas kld hijyen koullarna ramen vatandalarn saln hiçe sayanlara yönelik denetimlerini sk bir ekilde sürdürüyor. Belediyenin Salk leri Müdürlüüne bal gda denetim ekipleri, gda ürünlerini kapsayan denetimlerde bu kez son kullanma tarihi geçen ve bozulduu tespit edilen süt ve süt ürünlerini vatandalara satmaya çalanlar suçüstü yakalayarak hem iletmeler hakknda yasal ilem uygulad hem ürünleri imha ederek vatandalarn salnn korunmasn salad.

SUçÜSTÜ YAKALANDILAR

Yaplan denetimlerde baz iletmelerde gda ürünlerinin hijyenik koullarda hazrlanmad da tespit edilerek tutanak tutularak uyarlarda bulunuldu.

HALKIN SALII ÖNEML

Önceliklerinin vatandan saln korumak olduunu belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, gda denetimlerinin hayati önem tad bir dönem yaadklarn söyledi. Beyolu, Salkl gda tüketmek vatandalarmzn en temel hakkdr. Bunu salamak da belediye olarak bizim görevimizdir. Vatandalarmzdan gelen tüm ihbarlar deerlendiriyoruz. Ekiplerimizin bu konudaki çalmalar ve çabalar Ramazan ay dolaysyla artarak devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git