Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? 30-31 mayıs sokağa çıkma yasağı açıklaması

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? 1 Haziran'da normalleşme yolunda atılacak adımların iyice serbetleşmesi beklenirken, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? sorusunun cevabı da milyonlar tarafından ilgiyle araştırılıyor. Bu hafta sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı 28 Mayıs Perşmebe günü kabine toplantısı akabinde netleşeceği bildirildi.

Haberler 26.05.2020 - 21:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu hafta sonu sokaa çkma yasa olacak m? 1 Haziranda normalleme yolunda atlacak admlarn iyice serbetlemesi beklenirken, bu hafta sonu sokaa çkma yasa olacak m? sorusunun cevab da milyonlar tarafndan ilgiyle aratrlyor. Bu hafta sokaa çkma yasann olup olmayaca 28 Mays Permebe günü kabine toplants akabinde netleecei bildirildi.

BAYRAM SONRASI NORMALLEME OLACAK DENLMT

Cumhurbakan Erdoan, bayram sonrasnda vaka durumundaki iyilemenin sürmesi durumunda sokaa çkma kstlamasna Haziran aynda son verilmesi hedefleniyor açklamasnda bulunmutu.

30 31 MAYIS SOKAA çIKMA YASAI OLACAK MI?

Bu hafta sokaa çkma yasa olacak m sorusunun cevab için gözler kabine toplantsna çevrildi. Perembe günü düzenlenecek olan toplant akabinde kamuoyuna bilgi verilecek.

Ana Sayfaya Git