Bu markette her şey ücretsiz

Sosyal projeleri ve çalışmalarıyla insan hayatına dokunan Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçe belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için açtığı sosyal markette vatandaşlar ücretsiz alışveriş yapabiliyor.

Haberler 29.08.2020 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karaköprü Belediyesinin sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamnda hayata geçirdii sosyal market projesiyle ihtiyaç sahibi vatandalar ücretsiz olarak gda, giyim vb. ihtiyaçlarn gideriyor. çankaya Mahallesinde geçen ay açlan markette Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardm leri Müdürlüü tarafndan tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler kendilerine verilen kart ile sosyal markette kuru gda, yiyecek, giyim gibi temel ihtiyaçlarn herhangi bir ücret ödemeden temin ediyorlar.

Karaköprü Belediye Bakan Metin Baydilli, gönül belediyecilii düsturuyla hizmet etmeye çaltklarn ve sosyal marketinde özellikle ihtiyaç sahiplerine yardmc olmada çok büyük önem arz ettiini kaydederek,Geçtiimiz ay faaliyete geçirdiimiz sosyal marketimizle ilçemizde Sosyal Yardm leri Müdürlüümüz tarafndan tespit edilen yaklak bin adet ailemize alveri kart dattk. Aileler herhangi bir ücret ödemeden marketimizde alveri yapp ihtiyaçlarn giderebiliyor. Buradaki ürünler hepsi bize hibe olarak geliyor ve biz de ihtiyaç sahiplerine ulatrmada bir nevi arac oluyoruz. Sosyal marketimize hibede bulunan tüm firmalara vatandalarmz adna teekkür ediyorum diye konutu.

Sosyal Marketten faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandalarn Sosyal Yardm ler Müdürlüüne bavurabilecekleri belirtildi.

Ana Sayfaya Git