Bu notu yazıp ayakkabıları değiştirdi!

VAN'ın Erciş ilçesinde yaşayan Yakup Yeşilırmak'ın (50) tek katlı müstakil evine dün gece saatlerinde gelen kişi, balkondaki yeni ayakkabıları alıp, yerine eski lastik ayakkabılarını bıraktı. Kimliği belirsiz kişi bıraktığı ayakkabıların içine "Kış geliyor, ayaklarım üşüyordu, ayakkabıları değiştiriyorum, hakkını helal et" yazılı not bıraktı.

Haberler 05.11.2020 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

VANn Erci ilçesinde yaayan Yakup Yeilrmakn (50) tek katl müstakil evine dün gece saatlerinde gelen kii, balkondaki yeni ayakkablar alp, yerine eski lastik ayakkablarn brakt. Kimlii belirsiz kii brakt ayakkablarn içine K geliyor, ayaklarm üüyordu, ayakkablar deitiriyorum, hakkn helal et yazl not brakt.

Erciin Van Yolu Mahallesinde yaayan ve salk çalan olarak görev yapan 3 çocuk babas Yakup Yeilrmak, iine gitmek üzere sabah saatlerinde balkona çknca dün akam brakt ayakkablarn bulamad. Bir ay önce 170 TLye ald klk kundurann yerinde bir çift lastik ayakkab gören Yeilrmak, oke oldu. Yeilrmak lastik ayakkablarn içinde K geliyor, ayaklarm üüyordu, ayakkablar deitiriyorum, hakkn helal et yazl not buldu.

GÖRÜNCE OKE OLDU

Yaadklarn anlatan Yeilrmak, Yaplan bu hareket tabi ki doru deil. Ama hakkn helal et cümlesini görünce açkças biraz da houma gitti. Ben de helal ediyorum. Demek ihtiyac olan biriydi diye konutu.

Ana Sayfaya Git