Bugün hava nasıl olacak? 17 Haziran hava durumu tahminleri

Bugün hava nasıl olacak sorusu bir türlü gelmek bilmeyen yaz mevisimi ile birliktegünde defalarca kere sorulmakta. 17 Haziran hava durumu tahminleri ve Meteorolojinin açıklamaları haberimizde.

Haberler 17.06.2020 - 02:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün hava nasl olacak sorusu bir türlü gelmek bilmeyen yaz mevisimi ile birliktegünde defalarca kere sorulmakta. 17 Haziran hava durumu tahminleri ve Meteorolojinin açklamalar haberimizde.

Meteoroloji Genel Müdürlüü tarafndan yaplan son deerlendirmelere göre; Trakya Kesimi, ç Ege, Dou Akdenizin toroslar mevkii, ç Anadolunun kuzey ve dousu, Karadenizin iç kesimleri, Dou Anadolunun kuzeyi ile Bilecik ve Bursa çevreleri, stanbulun bat ilçeleri ve çanakkalenin dou ilçelerinin yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor. Yalarn Edirne ve Krklereli çevrelerinde ksa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli olmas bekleniyor.

MARMARA
Parçal ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi ile Bursa, Bilecik çevreleri, stanbulun bat kesimleri ve çanakkalenin dou ilçelerinin yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor. Yalarn Edirne ve Krklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmas bekleniyor.

EDRNE 18C, 29C
Parçal ve çok bulutlu, saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor. Yalarn yerel olmak üzere kuvvetli olmas bekleniyor.

STANBUL 19C, 29C
Parçal ve çok bulutlu, yarn öle saatlerinden sonra bat ilçeleri yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal

KIRKLAREL 16C, 27C
Parçal ve çok bulutlu, saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor. Yalarn yerel olmak üzere kuvvetli olmas bekleniyor.

[Hava durumu tahminleri 17 Haziran çaramba: Hava yarn nasl olacak]

KOCAEL 20C, 31C
Parçal bulutlu

EGE
Parçal ve az bulutlu, yarn öle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Kütahya ve Uak çevreleri ile Manisann dou kesimlerinin yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor.

ZMR 22C, 32C
Parçal ve az bulutlu

KÜTAHYA 13C, 28C
Parçal ve az bulutlu, yarn öle saatlerinden sonra yerel olmak üzere saanak ve gök gürültülü saanak yal

Ana Sayfaya Git