Bugünkü koronavirüs tablosu! 28 Mayıs Perşembe koronadan ölenler, vaka sayısı

Her gün merakla takip edilen Korona virüs vaka tablosu, bugün ölen sayısı, bugünkü vaka sayısı gibi aramalar çok merak ediliyor. Gün gün Sağlık Bakanlığı tarafından corona virüs tablosu palaşılmakta. Peki 28 Mayıs korona virüs tablosu yayınlandı mı? Tüm detaylar ve açıklamalar haberimizde.

Haberler 28.05.2020 - 14:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Her gün merakla takip edilen Korona virüs vaka tablosu, bugün ölen says, bugünkü vaka says gibi aramalar çok merak ediliyor. Gün gün Salk Bakanl tarafndan corona virüs tablosu palalmakta. Peki 28 Mays korona virüs tablosu yaynland m? Tüm detaylar ve açklamalar haberimizde. 

27 MAYIS KORONA VRÜS TABLOSU

Hergün korona virüs tablosu Salk Bakanl tarafndan açklanmakta. Peki bugünkü tablo nasl? günlük koronavirüs tablosuna göre vaka says 159 bin 797’ye yükseldi. Koronavirüs sebebiyle toplam 4.431 vatandamz hayatn kaybetti. 

Bakan Koca Twitter’dan u açklamay yapt

Veriler, riski küçültmede istikrar saladmz gösteriyor. 83 milyonun baars devam etmeli. DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK, tedbirlere eksiksiz uyuma bal. Özgürlüün istedii özveriyi gösterelim. Yeni hayat tarzmz: Kontrollü Sosyal Hayat, HEP BRLKTE TEDBR.

28 Mays Koronavirüs tablosu henüz açklanmad. An A n takip ettiimiz tablo yaynlanr yaynlanmaz haberimzin detaynda olacaktr

Ana Sayfaya Git