Bulduğu Parayı Zabıtaya Verdi!

Duyarlı bir vatandaş, yolda bulduğu 850 TL’yi sahibine ulaştırılması için Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Zabıta ekipleri, yaptıkları çalışmayla paranın sahibini buldu.

Haberler 09.10.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakta Uludere Caddesi üzerinde 850 lira bulan duyarl vatanda, bulduu paralar rnak Belediyesi Zabta Müdürlüüne teslim etti. Zabta ekipleri parann sahibine ulaabilmek için çalma balatt. Yaplan çalma sonucunda parann sahibine ulaan ekipler, parann kendilerinde olduunu belirtti.

TE DUYARLI VATANDA

Parann miktar ve nerede kaybettiini teyit etmesi üzerine, bulunan 850 lira Zabta Müdürü Yusuf Yalçn tarafndan sahibine teslim edildi. Kaybettii parasnn bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolay mutlu olan esnaf, önce paray sokakta bulup teslim eden hayrsever vatandaa ve paray kendisine ulatrmak için youn çaba gösteren rnak Belediyesi Zabta Müdürlüü çalanlarna teekkür etti.

rnak Belediyesi Zabta Müdürü Yusuf Yalçn, Paray bulan vatandamz örnek davranlarndan dolay tebrik ediyorum. Bu tür durumlar rnakta skça yaanmakta. Hala bu gibi hayrsever vatandalarn varl bizleri son derece mutlu ediyor ve gelecee daha umutlu ve güvenle bakmamza vesile oluyor dedi.

Ana Sayfaya Git