Bursa son dakika kavga! Şehit, ölü ve yaralılar var

Bursa Yıldırım ilçesinde son dakika çatışma. Sokak Ortasında 2 grup arasında çıkan büyük kavga da 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı açıklaması yüreklere kor gibi düştü. Çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru silahla vurularak şehit oldu.

Haberler 31.05.2020 - 23:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursa Yldrm ilçesinde son dakika çatma. Sokak Ortasnda 2 grup arasnda çkan büyük kavga da 1 polis memurunun ehit olduu, 1 kiinin öldüü ve 2 kiinin yaraland açklamas yüreklere kor gibi dütü. çkan kavgaya müdahale etmek isteyen Uyuturucuyla Mücadele ube Müdürlüünde görevli bir polis memuru silahla vurularak ehit oldu.

Bursa Valisi herkesi üzen bu kötü vaka ile alakal açklama yapt

Bursada 1 polis memurunun ehit olduu, 1 kiinin öldüü ve 2 kiinin yaraland olayn ardndan hastaneye gelerek bilgi alan Bursa Valisi Yakup Canbolat açklama yapt. Uyuturucuyla Mücadele ube Müdürlüünde görevli 37 yandaki 1 çocuk babas polis memuru Erman Özcann ehadet haberi ise meslektalar ile ailesini yasa bodu.

Merkez Yldrm ilçesi Hacvat Mahallesinde akam saatlerinde 2 grup arasnda silahl kavga meydana geldi. çkan kavgaya müdahale etmek isteyen Uyuturucuyla Mücadele ube Müdürlüünde görevli bir polis memuru silahla vurularak ehit oldu. Ayn olaylarda ayrca 1 vatanda daha vefat ederken, 2 kii de yaraland. Olayn ardndan polis memurunun kaldrld Yüksek htisas Eitim ve Aratrma Hastanesine gelen Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ve l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan bilgi ald. Vali Canbolat hastane çknda açklamada bulundu.

1 polis ehit oldu, 1 vatanda daha vefat etti.

Olayn satamayla balayan adli bir kavga olduunu ifade eden Vali Canbolat,Bugün akam saatlerinde Hacvat Mahallesinde üzücü bir olay yaadk. 2 grup arasnda olan kavga neticesinde bir kiinin pompal tüfekle ate etmesi sonucu malesef bir polis memurumuz ehit oldu. Ayn silahtan çkan mermiler karsnda bir vatandamz vefat etti ayrca 1 yaralmz ameliyatta. Durumu ar bir yaral da çekirge Devlet Hastanesinde tedavi ediliyor. Failler pompal silahla birlikte gözaltna alnd. Güvenlik açsndan herhangi bir sknt yok. u anda adli ilemler devam ediyor. Vefat eden polis memurumuzun ve dier vatandamza da Allahdan rahmet diliyorum. Kavgann çk nedeni satama neticesinde gelien adli bir olay sonucu ortaya çkt

Ana Sayfaya Git