Bursa'da iftar çadırı dönüşü korkunç minibüs kazası

Ülke şu sıralar mevcut otobs kazaları ile adeta sarsılmakta. İlk anneler gününde meydana gelen ve 24 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın izleri devam etmekteyken, geçtiğimiz gün Ankara'da meydana gelen kaza da 8 kişi yaşamını yitirmişti.

Haberler 28.05.2017 - 01:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ülke u sralar mevcut otobs kazalar ile adeta sarslmakta. lk anneler gününde meydana gelen ve 24 kiinin yaamn yitirdii kazann izleri devam etmekteyken, geçtiimiz gün Ankarada meydana gelen kaza da 8 kii yaamn yitirmiti. Geçtiimiz akam iftar dönüü saatinde ise meydna gelen kaza da ise takla atan minibüs içeirisnde bulunan 7 kii yaraland.

Bursann Yldrm ilçesinde ikamet eden Duman, Sar, Beler ve Sedef ailelerinden içinde bulunduu minibüs, Bilecikin Pazaryeri ilçesine bal Küçükelmal köyündeki geleneksel köy iftarna katldlar. ftarn ardndan Bursann Yldrm ilçesine gitmek üzere yola çkan 15 kiinin bulunduu sürücü 41 yandaki Fahrettin Duman yönetimindeki 16 CCS 93 plakal minibüs negöl ilçesi Kaplan petrol mevkiinde kontrolden çkt. Ya nedeniyle kayganlaan yoldan direksiyon hakimiyeti kaybedilen minibüs yoldan çkarak taklalar atp ters döndü.

Ters dönen minibüste sürücü Fahrettin Duman (41) ile yolcular Sevinç Duman (42), Alpay Duman (18), Eda Sar (25), Tanju Sedef (29), Selma Beler (57) ve 10 yandaki Ömer Duman yaraland.

Minibüsten kendi imkanlar ile çkan yarallar kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulanslarnda görevli salk ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardndan negöl Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altna alndlar. Yarallarn salk durumlarnn iyi olduu örenildi.

Kaza sonucu hurdaya dönen minibüs çekici yardm ile yoldan kaldrld.

Ana Sayfaya Git