Bursa'da liseli dehşeti! Başından vurduktan sonra intihar etti

Bursa'da kan donduran olay. Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi'nde yaşanan olay da aralarında sorun olduğu öğrenilen sevgililerden M.C., Nilüfer A.'yı başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Haberler 05.05.2017 - 15:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu sabah saatlerinde Bursa Hürriyet Anadolu Lisesinde korkunç bir cinayet yaand. 16 yanda olan bir genç, ayn yataki ayn snftaki sevgilisini öldrdeükten sonra intihar giriiminde bulundu. Yaanan korkunç olay sonra 16 yandaki Nilüfer isimli genç hayatn kaybederken, katil zanls M.C. ise ar yaral olarak hastaneye kaldrld.

HÜRRYET ANADOLU LSES KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Olay, bu sabah Hürriyet Anadolu Lisesinin üçüncü katnda bulunan 10-D snfnda meydana geldi. Bu sabah okula gelerek üçüncü kattaki snfa çkan H. C., iddiaya göre ders balamadan, bir süre önce tartt kz arkada Nilüfer Acar, Gel bakaym buraya diyerek tahtann önüne çard. Nilüfer Acar, tahtann önüne geldiinde tabancasn çkararak, Her ey buraya kadar diye baran H. C.,genç kzn bana tek el ate etti. Snf arkadalarnn gözleri önünde Nilüfer Acar vuran H. C. daha sonra tabancay kendisine dorultarak ate etti.

GENç KIZ OLAY YERNDE ÖLDÜ

Kan gölüne dönen snfta büyük panik yaayan arkadalar durumu hemen öretmenlere haber verdiler. Nilüfer Acar, olay yerinde yaamn yitirdi, Ar yaralanan H. C. de çekirge Devlet Hastanesi ne kaldrlarak tedavi altna alnd. Olay nedeniyle okul tatil edilirken, snfta iki bo kovan bulundu. Bu arada, H. C.nin snfn erkek örencilerinin görütüü whatsapp grubuna Nilüferi vurmaya geliyorum diye yazd ortaya çkt.

ARALARI KÖTÜYDÜ

Sevgilisii vurduktan sonra intihar giriiminde bulunan gencin, bi gece önceki whatsapp konumalar da deifre oldu. Bir nevi cinayeti haber veren M.c.nin paylam u ekilde; Arkamdan katil demeyin. Kz kendisi istedi. Snfa gelip katil olmay isterdim. Ya da darda seri seri 50-100 kiiyi öldürmek ne güzel olurdu. Ama imkanlar buna el vermiyor. Hem riske de giremem. Hakikat ölümde gizlidir, ölümse hakikatin ta kendisidir. Pazartesi üç be çiçek koyarsnz sraya, sonra unutur gidersiniz. Bana kalsa o çiçekleri de koymayn. Neyim varsa, saa sola datn. Yaarken ie yaramadm, bari ölünce bir ie yarayaym dedii örenildi.

Ana Sayfaya Git