Büyükçekmece'de eğitim uçağı düştü

Büyükçekmece'de Hezarfen Ahmet Çelebi Havaalanı'ndan saat 10.56'da havalanan özel bir havayolu şirketine ait eğitim uçağı, motor arızası nedeniyle inişe geçtiği sırada düştü. Uçağın pilotaj lisans öğrencisi (B.N), yaralı olarak kurtarıldı.

Haberler 23.10.2020 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükçekmecede Hezarfen Ahmet çelebi Havaalanndan saat 10.56da havalanan özel bir havayolu irketine ait eitim uça, motor arzas nedeniyle inie geçtii srada dütü. Uçan pilotaj lisans örencisi (B.N), yaral olarak kurtarld.

STANBUL VALLNDEN AçIKLAMA

stanbul Valiliinden kazayla ilgili yaplan açklamada, stanbul Hezarfen Ahmet çelebi Havaalanndan bugün saat 10.56da havalanan özel bir havayolu irketine ait eitim uça, alnan ilk bilgilere göre motor arzas nedeniyle inie geçtii srada saat 11.05te havaliman yaknlarnda dümütür. Olay yerine hemen güvenlik, salk, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilerek, uçan pilotaj lisans örencisi (B.N), yaral olarak kurtarlmtr. Olay yerine tekerlekli araçlarla ulamn mümkün olmamas nedeniyle ambulans helikopter sevk edilmitir. Konuyla ilgili soruturma balatlmtr. denildi

Ana Sayfaya Git