Çağan Atakan Arslan Star tv Söz dizisinden ayrılıyor Survivor'dan sonra Söz'ü tutmadı

Geçtiğimiz sezon başlayan ve şu sıralar yaz tatilinde olan Söz dizisinin başlaması merakla beklenir oldu. Star Tv söz dizisinde önümüzdeki sezon başrol oyuncularından olan Avatar Atakan yani Söz dizisindeki rolü Geveze olan asker olmayacak. Avatar Atakan Söz dizisinden ayrılıyor

Haberler 04.08.2017 - 15:30 Son Güncelleme : 05.08.2017 - 01:30

Geçtiimiz sezon balayan ve u sralar yaz tatilinde olan Söz dizisinin balamas merakla beklenir oldu. Star Tv söz dizisinde önümüzdeki sezon barol oyuncularndan olan Avatar Atakan yani Söz dizisindeki rolü Geveze olan asker olmayacak. Avatar Atakan Söz dizisinden ayrlyor iddialar geçtiimiz günlerde ortaya çkmt ve sonuç böylece netleti. Üstemen Zafer Yaman karakterine hayat veren Avatar lakapl Atakan Arslan, diziden ayrldn sosyal medya hesabndan duyurdu.

Star TV söz dizisi hakknda aklama da bulunan Atakan Açklamasnda, Söz dizisinden kendi isteimle ayrlm bulunmaktaym. zleyicilerimize bizi destekleyenlere herkese teekkürler baka projelerde bulumak üzere. fadelerine yer verdi.

çEME DE KNC TATLNDE

Müzik, sanat ve futbol dünyasndan bir çok ismi arlayan çemede gelenek bozulmad, her zaman olduu gibi hafta sonu tatilciler ilçeye adeta akn etti.

Yeni Asrdan Kahraman Durakn haberine göre son döneme damga vuran isimlerden Avatar lakapal Atakan Arslan ikinci balayna çemede devam ediyor. Geçtiimiz aylarda evlenen Avatar Atakan ei ile birlikte çemede tatil yaparken, onlarda çeme tutkunlar arasna girmi oldu.

ESK SEVGLS LE DAVALIK OLMUTU

Milli boksör ve oyuncu Atakan Arslan, geçtiimiz aylarda sosyal medya hesaplarnn bal olduu mail hesabn çaldrd. Arslan, sosyal medya hesaplara eriim salayamadnda durumu fark etti ve savcla bavurdu. Sabah Gazetesinden Dilek Yamann haberine göre, ünlü oyuncunun ikyeti üzerine olayla ilgili savclk tarafndan soruturma balatld. Yürütülen soruturmada, söz konusu mail hesabna eriim salayan IP tespit edildi. Hesaplara eriim salayan ahsn, Avatar Atakann eski sevgilisi olduu ortaya çkt.Berna D.nin olayla ilgili ifadesine bavuruldu. Berna D., Atakan Arslann eski erkek arkada olduunu belirtip, söz konusu mail hesabna eriim saladn kabul etti.

Ana Sayfaya Git