Çağan Irmak'ın dudak uçuklatan film teklifine Serenay Sarıkaya'dan red!

Çağan Irmak'ın yeni filmi için Serenay Sarıkaya'ya çağrı gitti. Ancak Serenay Sarıkaya'nın Çağan Irmak'ın filmine olumlu bakmadığı ve Çağan Irmak'ın film teklifini redetti. Öyle ki usta yapımcının film teklifinin dudak uçuklatan fiyatı da çok konuşulmuştu.

Haberler 27.08.2017 - 18:41 Son Güncelleme : 19.07.2023 - 16:28

çağan Irmakın yeni filmi için Serenay Sarıkayaya çağrı gitti. Ancak Serenay Sarıkayanın çağan Irmakın filmine olumlu bakmadığı ve çağan Irmakın film teklifini redetti. Öyle ki usta yapımcının film teklifinin dudak uçuklatan fiyatı da çok konuşulmuştu.

Güzel oyuncu Serenay Sankayaya, çağan Irmakın yeni sezon için hazırladığı dizide oynaması teklif edildi. Bölüm başı alacağı yüklü meblaya rağmen Serenay projeyi kabul etmedi.Oyuncu Serenay Sarıkayaya çağan Irmakın yeni sezon için hazırladığı dizide oynaması teklif edildi. Bölüm başı alacağı yüklü meblaya rağmen Serenay projeyi kabul etmedi. Sereney Sarkıyanın Fi dizisi devam ettiği ve en az 7 ile 10 bölüm arası oynayacağı kesinleştiği için teklifi kabul etmediği öğrenildi. (Güneş)

SERENAY SARIKAYAYA TACİZ

Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Kerem Bürsin, Arnavutköydeki bir kulüpten çıkarken sözlü tacize uğradı! Bir grup sarhoş genç Serenay Sarıkaya ile fotoğraf çektirmek istedi. Ret cevabı alınca küfürlü konuşmaya başladılar. Kerem Bürsin gençlerle tartışmaya girdi. Güvenlik devreye girdi. çifti evlerine kadar bıraktı. (2.sayfa)

Fİ DİZİSİ AçIKLAMASI

HT magazinde yer alan habere göre; Bodrumda Kerem Bürsinden evlilik teklifi aldığı yönündeki haberler sorulan Serenay Sarıkaya, bu konuda konuşmak istemediğini söyledi.Güzel oyuncu, Fi dizisinin kadrosundan ayrılacağı yönündeki haberler için ise Kesinlikle yalan, öyle bir durum söz konusu değil değerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git