Çaldığı tüfekle kaçan genç, çatışmada yaşamını yitirdi

Batman'ın Sason ilçesinde, köyden çaldığı araç ve kalaşnikof tüfek ile kaçan Mehmet Barış (25), jandarma ile girdiği çatışmada yaşamını yitirdi. Barış'ın akli dengesinin yerinde olmadığı ve daha önce bir örgüte katılmak üzere gittiği Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yakalandığı iddia edildi.

Haberler 21.09.2018 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Sason ilçesinde, köyden çald araç ve kalanikof tüfek ile kaçan Mehmet Bar (25), jandarma ile girdii çatmada yaamn yitirdi. Barn akli dengesinin yerinde olmad ve daha önce bir örgüte katlmak üzere gittii Suriye snrndaki anlurfann Suruç ilçesinde yakaland iddia edildi.

Sason ilçesine bal Saryayla köyünde Mehmet Bar, saat 16.00 sralarnda, köyden çald araç ve kalanikof tüfek ile kaçt. hbar üzerine harekete geçen jandarma, Bar bulmak için çalma balatt. Krsal alanda bulunan Mehmet Bar ile jandarma arasnda çatma çkt.

çALDII TÜFEKLE KAçTI çATIMADA ÖLDÜ

çatma srasnda Bar, yamn yitirdi. Mehmet Barn akli dengesinin yerinde olmad ve daha önce bir örgüte katlmak üzere gittii Suriye snrndaki anlurfann Suruç ilçesinde yakaland iddia edildi.

Jandarma ekipleri, Mehmet Barn çald kalanikof tüfek ve 2 arjör ve aracn sahibini belirlemek için çalma balatt. Olayla ilgili soruturmann sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git