Camiler ne zaman açılacak! İşte son dakika ibadethanelerimiz için açıklama!

Camiler ne zaman açılacak? sorusu 16 Mart'tan beri çok sıklıkla aranıyor. Ülkemizde korona virüs vakalarının yayılmaya başlaması ve pandemi haline gelmesi ile birlikte 16 Mart'ta yasaklar gelmeye başlamıştı. Camiler ibadete 16 MArt'ta kapatılmıştı. Peki ibadete kapatıla camiler ne zaman açılacak? Sizler için camilerin ne zaman açılacağı ve ne şartlarda namaz kılınacağına dair araştırmalar yaptık. İşte camiler ne zaman açılacak sorusunun cevabı.

Haberler 26.05.2020 - 01:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Camiler ne zaman açlacak? sorusu 16 Marttan beri çok sklkla aranyor. Ülkemizde korona virüs vakalarnn yaylmaya balamas ve pandemi haline gelmesi ile birlikte 16 Martta yasaklar gelmeye balamt. Camiler ibadete 16 MArtta kapatlmt. Peki ibadete kapatla camiler ne zaman açlacak? Sizler için camilerin ne zaman açlaca ve ne artlarda namaz klnacana dair aratrmalar yaptk. te camiler ne zaman açlacak sorusunun cevab.

Manisa l Müftüsü Mustafa Soykök, camilerde kademeli geçi sürecinde cemaatten anlay beklediklerini belirterek, Her bir vatandamz yannda seccade ile gelecek, iaretli yerlere seccadesini sererek namazn eda edecektir. Maske kullanma zorunluluu ibadet esnasnda da devam edecektir. ifadelerini kulland.

Soykök, yapt açklamada camilerde ibadete 16 Martta ara verildiini hatrlatarak, 29 Maysta cuma namazyla cemaatle bulumann sevincini yaadklarn belirtti.

Cemaatle buluurken baz tedbirleri göz önünde bulunduracaklarna dikkati çeken Soykök, salgn riskinin henüz ortadan kalkmadn, camileri özleyen ve bir an evvel kavumak isteyen vatandalarn alnacak tedbirlere azami derecede riayet etmesini istedi.

Ana Sayfaya Git