Can alan yangında bayrak zarar görmedi

Diyarbakır'da geçtiğimiz hafta evinde çıkan yangında eşini kaybeden Ali Gülpınar, yangın sonrası evin halini görünce gözyaşlarını tutamadı. Evde yangın sırasında odada bulunan Türk bayrağının yanmaması dikkat çekerken, 3 çocuğuyla birlikte hayata tutunmaya çalışan Ali Gülpınar şimdi kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Haberler 29.10.2020 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta Balar ilçesi Baclar Mahallesi 1103 sokakta bulunan Umut apartmannda iddiaya göre evdeki çocuklarn çakmakla oynamas sonucu yangn çkt. çkan dumanlar gören anneleri bir anda dumann ortasnda kalarak apartman sakinlerinden yardm istedi. çevredeki vatandalarn yardmyla anne ve 3 çocuu alevlerin arasndan çkartld. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve 112 acil salk ekipleri sevk edildi. Ksa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangn söndürüldü. Yangn srasnda duman etkilenen ve ar yaralanan 3 çocuk annesi Gülay Gülpnar kaldrld özel bir hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

YANGINDA BR TEK TÜRK BAYRAI ZARAR GÖRMED

Gülpnarn hayatn kaybetmesinin ardndan ei Ali Gülpnar, eve gelerek yangn srasnda zarar gören ve görmeyen eyalar ayrd. Zarar görmeyen eyalar arasnda duvara asl halde bulunan Türk bayrann olmas dikkat çekti. Yangn komularnn haber vermesi üzerine duyduunu anlatan Ali Gürpnar, Ben yangn çkt srada dardaydm. Komumuz beni arad ve bana yangn çktn, senin evin olabilir diye bana haber verdi. Bende geldim ama maalesef benim evinin yandn gördüm. Mal ve mülkün derdinde deilim. Keke eime bir ey olmasayd. Ocam söndü ve diyecek söz bulamyorum diyerek gözyalarn tutamad.

ALE YARDIM EL BEKLYOR

Yaanan yangn nedeniyle evde bulunan birçok eyann zarar gördüü görülürken, 3 çocuuyla birlikte hayata tutunmaya çalan Ali Gülpnar ise imdi kendisine uzanacak yardm elini bekliyor.

Öte yandan Balar ilçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediye birimlerine talimat vererek yangndan dolay zarar evin onarlmas için çalma yaplmasn istedii örenildi.

Ana Sayfaya Git