Can Pazarı!

Bariyerlere çarpan otobüs alev topuna döndü. Can pazarı yaşanırken, 25 kişi yaralandı.

Haberler 14.07.2017 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lastiinin patlamas nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarpnca alev alan yolcu otobüsündeki 25 kii yaraland. Can pazarnn yaand kazada tamamen yanan otobüsün bagajnda bulunan pitbull cinsi bir köpek de telef oldu.

Kaza, dün saat 11.00 sralarnda anlurfa- Mardin karayolunun 55inci kilometresinde meydana geldi. Bodrumdan Mardine giden ve plakas örenilemeyen yolcu otobüsü, hareket halindeyken lastii patlaynca sürücü direksiyon kontrolünü yitirdi. Bariyerlere çarpan otobüs, sürtünme nedeniyle alev ald.

CAN PAZARI YAANDI

Can pazarnn yaand kazada yangn fark eden oför hemen yolcular tahliye etmek için kaplar açt. Otobüsteki 40 yolcu panik halinde kendilerini darya atarken, bazlar dumandan etkilendi, baz yolcular da el, ayak ve yüzlerinin yanmas sonucu yaraland.

Yoldan geçerken kazay görenler durumu jandarma, itfaiye ve salk görevlilerine haber verdi. Tüm yolcularn tahliye olmasnn ardndan yolcu otobüsü ise alev topuna döndü. Olay yerine gelen ekipler, anlurfa- Mardin karayolunu çift yönlü olarak ulama kapatt. tfaiye ekiplerinin otobüsteki alevleri söndürmesinin ardndan bagaj bölümünde pitbull cinsi bir köpein yanarak telef olduu ortaya çkt.

Yaklak 1 saat sonra kontrol altna alnabilen yangnda otobüs demir yna dönerken, çounluu yank yarals olan 25 kii kent merkezindeki çeitli hastanelere kaldrlarak tedavi altna alnd.

OTOMOBL TRAKTÖRE çARPTI

Kaza, öle saatlerinde Hilvan-Diyarbakr karayolunun 2nci kilometresinde meydana geldi. Mesut Akgül yönetimindeki 01 ANR 32 plakal otomobil, kavaktan dönmeye çalan Mahmut Beyret yönetimindeki 63 NH 482 plakal traktör ile çarpt. Kazada, otomobil sürücüsü Mesut Akgül ile yannda bulunan Ahmet Kaya, Özlem Kaya, Aye Akgül, Muhammed Emin Kaya, Yonca Sönmez ile traktör sürücüsü Mahmut Beyret yaraland. Yarallar, olay yerine çarlan ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine götürülerek tedaviye alnd.

Ana Sayfaya Git