Caner Erkin Paramparça sevgilisi Şükran Ovalı ile evleniyor

Futbol kariyerini İtalya’da sürdüren Caner Erkin, oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’yla ilişkisinde ciddi olduğunu, ağustos ayının başında Star TV’nin fenomen dizisi Paramparça’nın güzel oyuncusu Şükran Ovalı’nın yaptığı bir paylaşıma gönderdiği tek taş yüzük emojisi ile göstermişti. Sonunda Caner Erkin aynı ayın sonunda evlilik teklifini yaptı.

Haberler 17.08.2016 - 10:24 Son Güncelleme : 17.08.2016 - 10:24

Futbol kariyerini İtalyada sürdüren Caner Erkin, oyuncu sevgilisi Şükran Ovalıyla ilişkisinde ciddi olduğunu, ağustos ayının başında Star TVnin fenomen dizisi Paramparçanın güzel oyuncusu Şükran Ovalının yaptığı bir paylaşıma gönderdiği tek taş yüzük emojisi ile göstermişti. Sonunda Caner Erkin aynı ayın sonunda evlilik teklifini yaptı.

Milli futbolcu Caner Erkin, kiraladığı tekneyle Boğaza açılıp oyuncu sevgilisi Şükran Ovalıya evlilik teklif etti. Evet yanıtı aldı.

Futbol kariyerini İtalyada sürdüren Erkin, geçtiğimiz hafta sevgilisi Ovalıyı, kiraladığı özel tekneyle Boğazda romantik bir tura çıkardı. Tur sırasında milli yıldız Caner Erkin, sevgilisine üç karatlık tektaş yüzükle evlilik teklif etti. Ovalı, Evet yanıtını verdi. Caner, bu olay üzerine sevincini Instagramda şu sözlerle paylaştı: çok mutluyum şu anda. O neden olduğunu biliyor.

Ana Sayfaya Git