Canice öldürmüşler

Kayseri’de, Mehmet Turhan (55) ve birlikte yaşadığı eski eşi Firdevs Öztürk'ü (52) boğarak, öldürüp, evinin yanındaki tandır içine betonla gömdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Turhan'ın kardeşi Yusuf ile onun eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan, adliyeye sevk edildi.

Haberler 11.06.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Kocasinan ilçesine bal Emmiler Mahallesinde meydana geldi. Boandktan sonra yeniden bir araya gelip, birlikte yaamaya balayan Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk, 19 Maysta ortadan kayboldu. çocuklarnn kayp ihbar üzerine polis, inceleme balatt. l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, çiftin bulunmas için yaknlar ile iletiime geçti. Kayp Mehmet Turhann kardei Yusuf Turhan, çelikili ifadeleri sonras takibe alnd.

TANDIRA GÖMMÜLER

Yusuf Turhann evinin yanna yeni tandr yaptrdn belirleyen polis ekipleri, arama çalmas yapt. Kadavra köpei Vera ile yaplan aramalarda, çiftin cansz bedenlerinin beton dökülü tandrn içinde olduu belirlendi. Tandr kürek ile kran ekipler, Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürkün cansz bedenlerine ulat. çiftin boularak, öldürüldükten sonra çuval ile tandrn içine atld tespit edildi. Tandr içinden çkarlan çiftin cesetleri, otopsi için devlet hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili Mehmet Turhann kardei Yusuf ile onun ei Nejla ve olu Bedirhan Turhan yakalanp, gözaltna alnd. Emniyette ilemleri tamamlanan 3 kii, Devlet Hastanesi Adli Tabipliinde salk kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git